reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
no proszę :-) mmmniam ,mniam ....naleśniki uwielbiam:-) no ja też czekam na siostrę bo przyjeżdza z dzieciakami z Norwegii wraca do domu po urlopie u męża ;-)i jedziemy w piątek na mazury do niej :tak::-)na weekend.

Roza - ja mam koleżankę, która była na tzw. monitoringu i lekarz wykluczył owulację... ba wykluczył w ogóle, że był jakikolwiek pęcherzyk a 2 tyg później okazało się, że jest w ciąży...TAKŻE WSZYSTKO JEST MOŻLIWE... widziałam jej cykle bezowulacyjne z pięknymi fazami temp. a owulacji nie było...więc każdy cykl może jednak skończyć się niespodzianką :tak:
Nie da się nie myśleć o tym, że pragnie się dziecka...po prostu nie da się tego zrobić... trzeba jednak żyć każdym dniem jak najpełniej, jakby jutro miał się skończyć świat i niczego nie żałować :tak:

Nikusia ja w te wakacje tak zaczęłam podchodzić ,bo co innego zostało ? ja tyle lat się staram i w ciąż nic więc nie ma innego wyjścia trzeba myślenie zmienić na inne bardziej luzackie :tak:;-)
kwiatuszekq teraz można fajne rzeczy wyhaczyć na wyprzedażach :tak:

ale u Nas wiatrzysko się zrobiło jakiś obłęd z tą pogodą ,duszno jak cholera a jak otworzę okno to tak piździ że rolety mi spadają ,podobno burze mają być nad mazowieckim

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam nadzieję,że miło Nas do siebie przyjmiecie bo chciałabym Wam przedstawić Ani@k z mojego poprzedniego wątku "1 dziecko po 30 stce " chciałybyśmy do Was przyłączyć?

Ja tam sama jestem nowa na tym wątku bo generalnie jestem na weterankach :tak: w końcu lada moment 3 lata starań minie... ALE JA TAM WSZYSTKICH WITAM :-):tak:

reklama
Nikusia dzięki :-) ja też przez jakiś czas na weterankach byłam ale nie nadążałam za dziewczynami :no::szok::-)
Ani@k jakbym Cię nie znała ,Ty i nie śmiała ??:sorry:;-)

Do góry