My rok czasu już... tylko raczej to było liczenie na złoty strzał...Zero regularności itp....regularnie dopiero zaczęliśmy kilka miesięcy temu.... zrobilam narazie TSH, toxoplazmoze i morfologie. Morfologia mi chyba kiepska wyszla ja nie wiem bo sie nie znam.... ale hemoglobine mam 10 i pod hemoglobina 4 pozostale tez ponizej normy...a w dwoch miejscach mam powyzej normy...wiec może coś ze mną nie w porządku. Aczkolwiek gin powiedzial mi, ze hemoglobina nie ma wpływu na zajscie w ciążę.
reklama
Roza_
Fanka BB :)
Justyna 38,2 ale szał... a duphaston nie blokuje owulacji... a nie masz wykresu?? łatwiej odczytać temp.
Roza_
Lajka jakie wyszło tobie tsh??? jeśli możesz powiedzieć:-)
Mary-Beth o jak późno.. no to czekamy
mary-beth
Roza - tak pozno jeszcze owulki nie mialam! Strasznie mi sie rozregulowaly cykle, a pigulki bralam przeciez tylko niecale 6 miesiecy... No, ale organizm potrzebuje jak widac sporo czasu. Teraz tylko cierpliwie poczekac te 10 dni...
Roza_
Lajka ale jaja taki sam jak mój hi hi, no to koniecznie napisz co powiedział. Ja jak byłam u gina to nic nie mówił, ani dobrze ani źle ( w sumie wynik jest w normie) ale blisko górnej granicy.
Idziesz do endokrynologa??? bo ja chyba się przejdę... no już sama nie wiem
Mary - Beth przynajmniej masz, bo ja w ogóle od stycznia nie mam....:-( no ostatni cykl był z owulacja w 24 dc a teraz znowu nic...
Idziesz do endokrynologa??? bo ja chyba się przejdę... no już sama nie wiem
Mary - Beth przynajmniej masz, bo ja w ogóle od stycznia nie mam....:-( no ostatni cykl był z owulacja w 24 dc a teraz znowu nic...
Bardziej od tego TSH martwi mnie moja hemoglobina. W pięciu miejscach ponizej normy....nie za dobrze to wygląda. Może ja jestem za słaba na zajście w ciążę. Prawdą jest, że codziennie jestem zmęczona i potrafie nawet rano wstać i być zmęczona.
reklama
Roza_
Kochana na temat hemoglobiny nic ci nie powiem bo się nie znam, ja nie miałam tego robionego
Ale ja też jestem zmęczona,a już jak z pracy wrócę to ledwo stoję, marzę tylko tym aby się położyć, najchętniej nie robiłabym nic:-(
Ale ja też jestem zmęczona,a już jak z pracy wrócę to ledwo stoję, marzę tylko tym aby się położyć, najchętniej nie robiłabym nic:-(
Podziel się: