reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

My rok czasu już... tylko raczej to było liczenie na złoty strzał...Zero regularności itp....regularnie dopiero zaczęliśmy kilka miesięcy temu.... zrobilam narazie TSH, toxoplazmoze i morfologie. Morfologia mi chyba kiepska wyszla ja nie wiem bo sie nie znam.... ale hemoglobine mam 10 i pod hemoglobina 4 pozostale tez ponizej normy...a w dwoch miejscach mam powyzej normy...wiec może coś ze mną nie w porządku. Aczkolwiek gin powiedzial mi, ze hemoglobina nie ma wpływu na zajscie w ciążę.

reklama
Lajka ale jaja:szok: taki sam jak mój hi hi, no to koniecznie napisz co powiedział. Ja jak byłam u gina to nic nie mówił, ani dobrze ani źle ( w sumie wynik jest w normie) ale blisko górnej granicy.
Idziesz do endokrynologa??? bo ja chyba się przejdę... no już sama nie wiem

Mary - Beth przynajmniej masz, bo ja w ogóle od stycznia nie mam....:-( no ostatni cykl był z owulacja w 24 dc a teraz znowu nic...

Bardziej od tego TSH martwi mnie moja hemoglobina. W pięciu miejscach ponizej normy....nie za dobrze to wygląda. Może ja jestem za słaba na zajście w ciążę. Prawdą jest, że codziennie jestem zmęczona i potrafie nawet rano wstać i być zmęczona.

reklama
Kochana na temat hemoglobiny nic ci nie powiem bo się nie znam, ja nie miałam tego robionego:tak:

Ale ja też jestem zmęczona,a już jak z pracy wrócę to ledwo stoję, marzę tylko tym aby się położyć, najchętniej nie robiłabym nic:-(

Do góry