reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam dziewczeta;)

To ja was jeszcze pociesze ze ja mam taka @ ze moge zuzyc najwyzej 2 tampony na dzien i to tylko 2 dni a potem wystarczaja wkladki. I sie zastanawiam czy mi sie jakies zrosty nie porobily po lyzeczkowaniach;/ Mysle o HSG ale koszty mnie przerazaja brrr;/

Juz mi minal okolomalpowy dół;] I postanowilam odpuscic w tym mies (a moze i nastepnym) wszystkie tabletki, liczenie i celowanie w dni plodne. Musze dac odpoczac psychice - zobaczymy czy mi to wyjdzie. Mam dosc czekania na @ i ciaglej nadziei ze sie udalo tym razem a potem i tak rozczarowania. Jestem po prostu mega wsciekla juz na to wszystko.
A potem jak cos to sie chyba do kliniki udam. Chcialabym trafic na lekarza cudotworce ktory albo sprawi ze bede miec w koncu dziecko albo pozna przyczyne dlaczego go nie mam.
Mysle o Gyncentrum w Katowicach. Ale szczerzw to nie wiem na ile sa skuteczni...

reklama
Dana Butterfly ja dziś z Maja pomoczyłam się w jeziorku:-)

Kasiańka no koszty są,moja przyjaciółka w zeszły piątek robiła hsg i wyniosło ją to około 1000 zł:-(okazało się że prawy jajowód był niedrożny,miała mikrozrosty po wyrostku.... ale teraz ma działać:-)

A ja mam dziś nastrój do d...py, dawno się tak nie czułam:-( brak mi już sił - nie mogę się doczekać wizyty i mam nadzieję że jakoś będziemy działać:tak:

Ja wyczytalam ze w Gyncentrum robia hsg za 500zl ale do tego jeszcze posiew trzeba zrobic i nie wiadomo co jeszcze, a to taka loteria bo jak wyjdzie ze wszystko ok to dalej bede stac w miejscu a uszczuple portfel;]

Ja mam bardzo skąpą miesiączkę. 3 dni tylko, z czego 2 taka normalna a 3 dzień lekkie plamienie i czasami się zdarza 4 dzień lekkiego plamienia i to wsio. :-D Ja miałam robione HSG w Poznańskim szpitalu ale nic nie płaciłam bo jestem ubezpieczona. ( tam z resztą urzęduje moja ginekolog ) ja do niej mam 100 km w 1 stronę ! i za nic w świecie z niej nie zrezygnuję. Jak coś potrzebuję to do niej dzwonię albo piszę smsa, jak brakuje mi recept to dośle pocztą :tak: wczoraj u mnie były mega burze, chyba z 3-4! a zaraz zmykam z koleżanką po jej suknie ślubną i sukienkę dla mnie :-D mam nadzieję,że coś znajdę ładnego w rozsądnej cenie i się dopnę w cyckach bo z nimi mam największy problem! BUZIAKI :*

Cześć dziewczyny, tak od kilku dni przeglądam forum i zastanawiałam się czy nie napisać. Staramy się o dzidziusia od lutego z przerwą 2 miesięczną ze względu na infekcję. jak narazie każdy kolejny miesiąc kończy się kolejnym rozczarowaniem i ogromnym bólem w sercu. Wiem , że te kilka miesięcy starań to nic w porównaniu co do niektórych z Was. Bardzo Was dziewczyny podziwiam , jesteście bardzo silne :happy:

reklama
Pamięta ktoś jeszcze że jestem ? :laugh2:
Hej:-):-)

Sun jak tam u Ciebie??? mam nadzieję że lepiej:tak::tak:
Anastazja a czym sie zajmujesz?? jakieś ubezpieczenia?? to się narobiło, dobrze że na tobie sie nie wyżył:tak:

Dana a t jak tam???

Ja mam gorący okers:-):-) czekam na owu,mam nadzieję że się doczekam:tak:
Wróciłam od poniedziałku do pracy i nudyyyy jak nigdy - siedzę tylko z 5 dzieci i czekam aż przyjdą koleżanki na zmianę :sorry2::sorry2: ale od poniedziałku znowu tydzień urlopu jupi:-)

kochana prowadzę biuro turystyczne od 2 lat, najgorszych 2 lat, no bo jak nie urok to ...... ten rok to już w ogóle fatalnie, ale jeszcze wierzę że będzie dobrze i odbijemy się, tak samo jak wierzę w to że do końca roku zaciążę :-D

Dziekuje za ciepłe przyjecie. Sama nie wiedzialam czy to aby ten sam wątek.Anastazja my sie chyba poznalyśmy na wątku staraczki 2012,ale nie jestem pewna.
Przykro sie czyta to co piszemy o tych probach i staraniach ale chociaz moze w grupie razniej...Ja mam dzisiaj 6dc i tak jak pisalam zaczelam brac wiesiolek 2 razy dziennie i od razu zakupilam ziola, a co tam raz kozie .....:-)Tyle sie naczytałam o tych ziolach o. Sroki ,ze tak pomagająi tyle dziwewczyn zafasolkowało po nich że nie chce czekac .Ziolka są niezle w smaku i pije sie je raz dziennie na noc .Dodatkowo karmię mojego M salfazinem.

tia , kojarzę Cię, ale nie wiedziałam skąd. ;-)
Ja Was bardzo przepraszam, ale nie było mnie w biurze od czwartku i dzisiaj mam urwanie głowy, cały czas ktoś coś chce :szok: szkoda że nie klienci :-( widzę nowe "twarze" i te poznane w innych miejscach też widzę :-p
Nie narzekać na upał bo za chwilę będzie zima :-p:-p

Do góry