reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Dana u mnie jako tako....czyli wypatrywanie skoku temp:-( juz ręce mi opadają he he

Zunanka witaj:-) 8 lat to szmat czasu:no::no: musisz być silną kobietą:tak: Dobrze że zajrzałaś:-):-)

reklama
hej Roza_ widzę ,że pochodzisz z moich rodzinnych stron :happy: ja jestem rodowita Piszaninka :tak: niestety 8 lat szmat czasu ,ale i mi się cierpliwość kończy .....:wściekła/y: a u Ciebie widzę ,że mierzysz tempkę ,ja przestałam na okres wakacyjny bo za dużo byłoby zaburzeń :szok::-D;-) a Ty kochana ile czasu się staracie?

hej kwiatuszek ;-)

Witaj Zuzanka. Jestem pełna podziwu, 8 lat :szok: Ja się staram 2 lata i tracę już od dawna cierpliwość. Co tam! Wariuję juz ostatnio:zawstydzona/y:
Hej Kwiatuszku! Jak tam urlop?:-)
Roza ja dalej mam wakacje od mierzenia czegokolwiek, aktualnie mam cos koło 18, 19 dnia cyklu. Na razie zero stresu:-)
Wczoraj schodziłam na dół ścieżką po szwagierkę z córeczką (mieszkam na górce takiej dosyć sporej:-) ) i wracając widziałam bardzo nisko nad domem przelatującego bociana! Znowu!:-D

danao ja w tym roku mnóstwo bocianów widziałam i nawet nad głową latały jak byłam u mojego brata gdzie mają na podwórku na słupie bociany ,myślę,że to dobry znak :tak:a moje lata lecą i lecą nawet nie wiem kiedy zleciało :no:ale jak mówi większość mojego towarzystwa ,że jestem pozytywną osobą więc może to mnie trzyma przy życiu ?!:baffled::tak:;-)

Zuzanka czy 81 to Twój rocznik? Jeśli tak to nie ma dużej rożnicy wiekowej między nami;-) Ja to sobie zawsze obiecywałam, że pierwsze dziecko będę miała przed 30-tką. Jakos mi to póki co marnie wychodzi:tak:Chociaz jeszcze jakaś tam mała szansa jest

Propo tego skrzydlatego znaku: moja szwagierka jest święcie przekonana, że cos to musi oznaczać. No ale, to jest ciągle tylko w sferze pobożnych życzeń:tak:

Ostatnia edycja:
Dana, Zuzanka ja nie mogę się powstrzymać i ciekawość jaka temp zwyciężą:-p ale parę podejść było:-)

Zuzanka ja długo się nie staram bo od kwietnia, ale od tego czasu a nawet dłużęj bo od stycznia mam cykle bezowulacyjne i to mnie dołuje:-:)-( ale zmieniłam gina i zobaczymy.... na razie podejrzenie PCO a po hormonach będzie wiadomo:tak: mam nadzieję że na podejrzeniu się skończy:-)

Ja jestem z okolic olsztyna

hej urlopik dobrze troche odpoczelam ale najgorszy był widok dzieci w wozeczkach tych malutkich i kobiet w ciązy. Kurna dlaczego los jest tak okrutny i nie mozemy byc rowniez matkami :-(

Roza ja miałam do Olsztyna 100 km ,teraz w okolicach Warszawy ,której nie znoszę i nie jeżdzę jak nie muszę :tak:;-)a próbowałaś CLO taki lek stymulujący owu? ja biorę jak mam cykle bezowu:tak:
danao tak ja już 31 skończyłam i zawsze chciałam mieć wcześnie dzieci a tu niestety lipa!co do bocianów to może w końcu się ruszy i nam podrzucą hehehe&&&&&&&&&&&&&mocno trzymam kciuki dziewczynki za Nas ,

ja właśnie wróciłam z zakupów spożywczych i przyjeżdza dzisiaj moja przyjaciółka ,którą poznałam właśnie na bb jest 250 km ode mnie ale już do siebie jeździmy :rofl2:więc ja strasznie lubię tę stronę bo można przyjaciół zyskać i wsparcie :tak: ide podszykować sałatkę na wieczór i ogarnąć obiadek ....miłego popołudnia kochane:happy:

reklama
Zuzanka tez nie lubię w-wy:tak: Nie próbowałam, bo mam zrobić lh i fsh w 3 dc a lekarz chciał abym była na "czysto":-) a później zobaczy co i jak będziemy robić:-)

Kwiatuszku cieszę się że urlopik udany:-), co do ciąży to musimy wstać swoje w kolejce.... nie jest wcale łatwo:tak:

Do góry