reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Macie moje kochane mam nadzieje ze dobrze widac:-Dja nie moge w to uwiezyc,tak sie boje wogole mojemu A sie boje powiedziec,bo to z moich obliczen dopiero 4 td 2dc,taka burze uczuc mam ze masakra jakas.!!!
zuzanka-mi tempka tez spadla,ja coprawda nie mieze zawsze o tej samej porze ale mialam caly czas 37,0 a teraz mam 36,8.hihi:-)
Mam pytanie kiedy mam do mojego gina zadzwonic i termin zrobic?
OOOOOOOOOOOOO BOOOOOZZZZZZZEEEEEEE JJJJJJJJEEEEEEEEESSSSSSSSTTTTTTEEEEEEEMMMMM W CCCCIIIIIIAAAAAAZZZZZYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-):-D:-):-D:-)Zobacz załącznik 539455

Witam Was wiec i ja
biggrin.gif
biggrin.gif
Jestem mama 8-letniej przekochanej dziewczynki, od listopada zeszłego roku staramy się o drugiego dzidziusia, jednak do tej pory bez rezultatow :/ Przez blisko 8 lat nieprzerwanie brałam Cilest, cykle regularne, po odstawieniu o dziwo tez, co az mnie zdziwilo, bo @ styczniowy i lutowy co 28 dni.Teraz jestem na koncowce, według kalendarzyka dp wypadają w przyszłym tygodniu wiec będziemy się starac, testy owu mam, ale nie wiem jaka daja pewność, bo na takiej wlasnie pewności jestem od dwóch miesięcy i niestety nic z tego nie wychodzi.Wyniki badan mam w normie, zrobiłam już wszystkie wlacznie z badaniami na choroby odzwierzęce,bo w domku mamy 3 kociaste :) Jeżeli w tym cyklu tez Nam się nie uda, poważnie pomysle, o wybraniu się do jakiegoś specjalisty..tylko gdzie? Mialyscie z tym już do czynienia?
Dodam, ze pracuje w sluzbie zdrowia, na co dzień mam do czynienia z lekami i lekarzami, swoja wiedze na pewne tematy posiadam, jednak niestety zupełnie nie pomaga mi w obecnej sytuacji
mad.gif

bellabella gratuluje i ja !! :) :-)Mam nadzieje, ze grono staraczkow z problemami, którym się w końcu udało z dnia na dzień będzie roslo :)

Cicho strasznie tu:-(a ja spac nie moge,taki strach i panika mnie nawiedza:szok:moze to normalne,przez te hormony.ale tak mi w glowie ta wizyta ostatnia u Gina siedzi,i to Co on niby w zartach powiedzial ze beda czworaczki,i ja tak sie Boje Co na usg zobacze:baffled:ale tak strasznie sie ciesze nie moge w to uwierzyc!:-) Jutro ,a wlasciwie dzisiaj:-Ddo Ginka zadzwonie i zobaczymy na kiedy mi wizyte zrobi.dobranoc:-D

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny ja na chwilę się przywitać

LALECZKA u mnie zapomnij cud nad cudem by się musiał zdarzyć ,ja 2 dc więc ,nie ma co czekać na dobre info ode mnie no chyba,że coś poza @ się wydarzy fajnego to Wam napiszę ;-)

Nuuśka witaj

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.ja po jednej kawusi,ale mnie tak glowa boli ze chyba sobie taka maciupka druga zrobie.Dzwonilam do gina i termin mam 28 lutego:-Djestem taka ciekawa co tam zobacze:-)
zuzanka-to ty jeszcze @ nie masz?
megan-to byl moj pierwszy cykl z clo,w pierwszej fazie od dnia @ smarowalam na brzuch zel z estradiolem,(strasznie mokra po nim bylam caly czas,jesli wiesz o co chodzi;-)a od drugiej polowy cyklu to progesteron wieczorem jedna tabletke.,biore caly czas az do wizyty.

reklama
Do góry