reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

halo

anastazja pamiętamy NOWY CYKL NOWE NADZIEJE! no i się tego trzymamy :tak::***
bella po clo takie są objawy ,mnie bardzo bolały
butter pierogi pyszne ,natomiast za grube ciasto ,ale teraz wiem,że muszę cieniej rozwałkować ,pomroziłam najadłam się mam spokój :tak: teraz dla M muszę zrobić z mięsem bo w piątek wyjeżdzam do siostry więc porobię mu pare jedzonek żeby miał gotowce ,on jest taki ,że sam sobie poradzi,ale chcę mu przyjemność zrobić :tak: myślałam,że będzie już cieplej to autko sprzątnęłabym a tak to nie chce mi się wychodzić i wyprowadzać go to sprzątania brrr

reklama
zuza - haha dobre dobre z tą nadzieją :-p:-psama tak mówię wszystkim, a jak przychodzi co do czego to pluje jadem :-D:-D
ale dzisiaj okropny dzień, rano nadzieja prysła jak bańka, mąż dzwoni że 300 pln i 6 pkt i za co? za to że przejechał na wczesnym zółtym, gość obok niego też przejechał, ale mieli bliżej do mojego to go złapali :angry::angry: poprosił o upomnienie, że jeździ przepisowo no a tu takie coś, to stwierdzili policjanci że mandat, to za bardzo Pana nie skrzywdzimy skoro pan nie ma punktów :wściekła/y::wściekła/y: a później z uśmieszkiem że jakby miał telefon to by mu z przyjemnością dołożyli 200 pln i 4 pkt :szok::angry::angry:
Przekleństwa tu wykropkowuje, ale jakbym spotkała pana ministra to bym mu wj'''la :wściekła/y:

Ja pierogi kupuje w lidlu, nie mam czasu na robienie :-p
W piątek pobalowałam, ostro ..... wróciliśmy przed 4 do domu, cała sobota wycięta z życiorysu - nigdy więcej alkoholu :baffled:

:-D ja nie piję do dawna :szok: i teraz podejrzewam,że starczyło by mi 1 piwo i bym była pijana :-D śmieszne, ale nie miałam alkoholu w ustach od ok.1,5 roku :-D no teraz trochę szampana na sylwestra ale tyci. Nie mieszam z lekami :-D

anastazja,zuzanka-mam nadzieje ze pracuja,chce w czwartek piekne pecherzyki widziec,i taaaaaaakie duze:-)a od tego zelu to caly czas mokra jestem jeszcze tak nie mialam.
Ale wam cos powiem dziewczyny,dzisiaj caly dzien takie mysli mam ze nigdy nie zajde,ale nie zebym smutna byla,taka spokojna jestem i z takim wyrozumieniem jakos:baffled:dziwne uczucie,nigdy tak nie mialam.
butter-
ja pije w wekeendy z moim A wieczorem lamke wina ,czasem dwie ,trzy.i mam gdzies leki.bo rok nie pilam tylko na leki i starania patrzylam i wogole o nas nie myslalam,i musze powiedziec nie bylo fajnie:-(,a teraz kominek rozpalimy i jak winko jest to wypijemy,albo szampana jak jest:-Di tak mysle co mam byc to bedzie:-D

Ale to bella - jak? W czwartek? pęcherzyki? hmmmm czy to nie pomyłka? Ja jeszcze @ nie dostałam :-p
Ja dzisiaj też mam myśli i odczucia że nigdy nie będzie mi dane, ale nie czuje spokoju tylko ogromny żal i jeszcze czarne myśli.

Nie ma co żałować sobie alkoholu, też patrzyłam zeby nie pić przed @, bo kto wie, a teraz nie zwracam na to uwagi.
jutro idziemy na imprezkę ze szkoły.
Najśmieszniejsze jest to że zazdwonili do mojego męza że za wzorową frekwencje zapraszają go na imprezę z osobą towarzyszącą, a chodzimy razem - i do mnie nie zadzwonili :-D:-D:szok::szok: mówię do mojego że pewnie jakaś laska w sekretariacie szuka męża i zaprasza na randki :-):-) no ale zgłosił dzisiaj że idzie z żoną i jeszcze kolegę z dziewczyna wkręcił :tak::-p

Anastazja ha ha ja też lubię pobalować:-D w dobrym towarzystwie przyjaciół tak jakoś pękają butelki i też nieraz miałam drugi dzień z życia wycięty ;-):-p ale ....staram się kontrolować:cool2::-D

Zuza no to gratulacje pysznych pierogów:-D swego czasu też była to moja zmora bo zawsze ciasto nie wychodziło:tak: nadzienie jakie dawałaś - ja tradycyjnie ruskie:-) co do ciasta toja uwiellllbiam grube mmmmm pycha:-D

Butterfly co to za lepisze??

Mnie ostatnio z równowagi Maja wyprowadza bo wybrzydza mi.... jadłaby tylko filet z kurczaka wryyy, ciekawa jestem czy w szkole na stołówce tak grymasi:angry:

Zapodam linka do fajnego kawałka w którym się zasłu****ę ostatnio.... nie wiem czy znacie i w ogóle lubicie bo gusta są różne:-) Trailer Trash Tracys - You Wish You Were Red - YouTube

reklama
anastazja-no tak w czwartek,monitoring cyklu,i zobaczymy czy po clo cos uroslo:tak:
Tak mi smaka na te pierogi zrobilyscie,ze chyba w tym tygodniu ruskich nalepie:-)

Do góry