reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam:-Dkawka druga wypita,domek poodkurzany,no to moge troszke popisac.
Test zrobiony z pierwszego moczu,i nic.ale nie Jestem rozczarowana:-)
Bo tak myslalam,Teraz tylko czekac na @ i clo itp brac,i dzidzie robic;-)
tylko czemu jej nie ma,nawet plamienia nie ma,a zawsze tak 2-3dni przed mialam:sorry:no nic czekamy.

No wlasnie sie odzywam:-Dmoze,Ale Jakos tak na ta@ czekam,ze raczej nadzieji nie mam :tak:no zobaczymy,lece do apteki Po leki.
jak @ do piatku nie przylezie to tescik powtorzymy:-)

no bella to trzymam aby nie przylazła &&&&&&&

ja zjadam zupkę ,zmieniłam pościel dzisiaj po świętach czas na świeżą :tak:poprasowałam ,pranie mi się pierze (na dwie pralki ) będzie z 5 prań a to pościel,obrusy,ciemne ,białe i kurtka Małej ,no to 5 :eek: nie lubię jak mi coś w koszu siedzi hehehe:laugh2:

i psy na spacer wezmę ładna pogoda jednak pójdę :tak:powdycham świeżego powietrza trochę ;-)

Ale Ja nie mam typowo biurowej , bo biuro podróz to praca z klientem, który czasami potrfi wkurzyć - łagodnie mówiąc :-)
Ale lubię to , aczkolwiek widzę że bardziej od pracy z klientem lubię pracę z papierami, ale to chyba po latach z klientami mam dość i wolę papierki - dlatego też poszłam na rachunkowość :tak:

Nie, teraz moja księżniczka wskakuje na poręcz i po niej spaceruje, a poręcz ma 3-4 cm szerokości i ona potrafi zakręcić, wykręcić, obrócić się, miauknąć a Ja zawału dostaje, bo wystarczy że ktoś "mocniej" wejdzie na balkon i już straci równowagę, niby 2 piętro - ale lepiej dmuchać na zimne:tak: a pewnego razu miała pomysł żeby na antene wejść , z tej poręczy balkonowej , a na balkonie mamy zamontowany talerz cyfry na wycięgniku i tam juz stała przednimi łapami , niczego się nie boi - opróćz ludzi :-D:-D

bella - jakie leki kupujesz?

No wreszcie w domku.Za obiadek sie biore.
anastazja-normalka przy monitoringu:Clo 50mg -2 tabletki ,no i Progesteron w zelu Estreva,na wzrost endomedrium.
zuzanka-a jakie masz psy?ja tez mam dwa:-)

reklama
bella ja mam mieszańce sznaucer miniaturka z latlerkiem ( to moja Pati -ma budowę i wygląd małego sznaucera ) i Knot to synek Pati i też mieszaniec z niej i sznaucera :-)
anastazja kot mojej siostry z 4 piętra spadł też łaził po barierkach i nic się nie stało dzięki B.

Do góry