reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

byłam wróciłam,obczytałam się dodatkowo ,ciąży nie mam ,mam cystę 4,21 w prawym jajniki ,która powoduje brak miesiączki bo nie pękło jajo tylko zamieniło się w torbiela wrednego !!! 3x1 po dupku i czekać do @ :tak:endometrium gotowe na przyjście podłej wrednej @ :sorry2: noo!

Nikusia to nadal trzymam kciuki &&&&&& pamiętaj dopiero 22 dc !!!!!wszystko się może zdarzyć :)

reklama
hehe nie ma innego wyjścia ,teraz z utęsknieniem na @ później sprawdzenie owulacji i dupek i nie ma bata II kreski muszą być :-)

a mnie coś głowa rozbolała chyba troszkę z nerwów :sorry2::-( ale zjadam kolację i położę sie chyba dzisiaj wcześniej ;-)jutro na badani tsh jadę zobaczymy co wyjdzie :sorry2:

Nikusia82- ja nie widze twojego wykresu,tempka urosla?
Mi na bol glowy to Cola pomaga,nie wiem cZemu:-D
Ten Test lezy w szafce i kusi mnie ,Ale wole z porannego zrobic,bo jakby niebylo to 2 dni przed Terminen.

Masz racje zuzanka,ale jutro musze leki odebrac,to pomyslalam tak dla pewnosci "ze nie Jestem" ze zrobie raniutko malutki tescik;-)ja,taka juz ze tak powiem obeznana,a taka glupia,hihi.
no Ale przynajmniej z czystym sumieniem ta kase wydam:-)a rozczarowanie i tak Co miesiac jest Jak @ przychodzi:tak:

ZUZA - dzięki KOCHANA TY JESTEŚ JAK NIE WIEM KTO :sorry2:...
Wiesz, że ja głupol mały mimo tych moich co cyklowych objawów nadal się łudze, że może jednak te moje objawy to jakaś ściema. Że może mimo tego, że cycki nie urosły, i że boli brzuch to jednak może ciąża z tych 3 pęcherzyków będzie...No ale mózg mówi inaczej... świadomośc własnej płodności mnie zabija :baffled:... No ale masz rację w końcu 6-7 dni mi jeszcze zostało i może coś zacznie się dziac????
Ballabella - już poprawiłam ale też nie mam pewności czy widac ???Bo coś wyskakuje, że za długi kod chcę wpisac...ale zawsze takowy wpisywałam i było ok...No nie wiem :confused:
Temp. dla mnie znaczenia nie ma... Miałam już 36 staraniowych obserwowanych cykli i zawsze mam piękne , wręcz cudowne wykresy.... Temp. imponujące ba nawet dzień przed @ potrafię miec tak wysoką, że w życiu nikt by nieuwierzył, że dnia nast. dostanę @... A JEDNAK :sad: Ja jestem weteraka obserwująca się już 16 lat...znam swoje ciało jak nie wiem co...jestem w stanie powiedziec czy jestem w ciązy już 4 dnia po owulacji, bądź 4 dnia fl... Aktualnie jestem po stymulacji clo, dziś 22dc i 8dz fl ...NO I NIESTETY STANDARDOWE OBJAWY :baffled:
ZA CIEBIE &&&&&&&&&&&&&&& Obyś jutro wysikała sobie 2 kreski :tak:

reklama
Do góry