zuzanka81
...szczęśliwa mama.
oho ! może za dużo myślisz o ciąży itd ?
a gdzie reszta co to jest za lenistwo ??
a gdzie reszta co to jest za lenistwo ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli w skrócie dużym , pasującym do mnie, mam OWU i rosną mi pęcherzyki -1 mm na dobę , i pęka przy ok 24-26 mm, to CLO może być podane na to żeby przystały prawidłowo 2mm na dobę? Bo Ja już nie wiem, każdy jest mądry i każdy ma swoją racje i zawsze wychodzi na to że lekarz jest bleee :-( bo wg innej osoby skoro rosną i pękają to podawania CLO jest bez sensu i trzeba szukać innej przyczyny, ale jak czytam to co druga dostaje CLO mimo że ma OWU.BO ZA WCZEŚNIE MOIM ZDANIEM PISAŁAM CI ,ŻE 13 ZRÓB !!!!!!
anastazja przepisała bo dobrze reaguje na tabletki a i z clo jest ta 100 % pewność ,że pęchol urośnie do rozmiaru ,w którym powinien pęknąć i później sprawdzamy tylko czy pękł ,musi być monitoring po lekach bo moga się zrobić torbiele i można przestymulować jajniki ale to u osób z miesięcznym leczeniem np.jak u mnie gdybym nie robiła przerwy i zawsze większa szansa jest na bliźniaki no w przypadku Niki na trojaczki