reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ja jestem, wieczorami ostatnio nie włączam nawet komputera, także wybaczcie :-)
nikusia - wow , trojaczki na naszym wątku, to by było coś :tak:
nancy - to już trochę wiesz o sobie :tak:

Dziewczyny, jak to jest z tym CLO, no bo nikusia, zuza, butterfly - macie owu prawda? a lekarz Wam przepisał CLO?
Właśnie miałam pytać o PRL kiedy robić, bo skleroza , to dobrze że po OWU, bo chyba się skuszę i wdam 50 pln , no chyba że nas kryzys dopadnie finansowy, a niestety na to się zapowiada, więc nie pytać czy Już zrobiłam badania :-)

ps. ktoś pytał czy ćwiczę z jakąś tam kobietą - ćwiczę sama, w domu , z mężem :-D:-D a tak an serio , to 10 min na twisterze i 5 min brzuszków różnego rodzaju, może za jakiś czas dołączę coś jeszcze - na nogi.

Ostatnia edycja:
zuzanka zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam dziś aż 2 testy ciążowe, które wyszły NEGATYWNIE :baffled: normalnie ręce opadają.

BO ZA WCZEŚNIE MOIM ZDANIEM PISAŁAM CI ,ŻE 13 ZRÓB !!!!!!

anastazja przepisała bo dobrze reaguje na tabletki a i z clo jest ta 100 % pewność ,że pęchol urośnie do rozmiaru ,w którym powinien pęknąć i później sprawdzamy tylko czy pękł ,musi być monitoring po lekach bo moga się zrobić torbiele i można przestymulować jajniki ale to u osób z miesięcznym leczeniem np.jak u mnie gdybym nie robiła przerwy :-D i zawsze większa szansa jest na bliźniaki :-D no w przypadku Niki na trojaczki :rofl2:

butter no nie wolno się poddawać , a co ja mam powiedzieć po tylu latach ? z miesiąca na miesiąc nic i zabiegi też nic i jesteśmy zdrowi z M ? trzeba myśleć pozytywnie dasz radę i się uda!

ehh :-( kurczę, taki dziś podły nastrój mam. :-( może jeszcze jest nadzieja. Nie poddam się, tylko mam nadzieję że mój będzie miał dobre wyniki :-(

kochana będzie dobrze ,źle zrobiłaś ,że wcześnie test zrobiłaś bo o 5 dni za wcześnie !!!! jak nie w tym miesiącu to w następnym uda sie ,ja wiem,że każda by chciała już ,teraz ale czasem o szczęście trzeba zawalczyć !!! więc nie poddawaj się butter dziisaj masz kiepski dzień jutro będzie lepiej :****

reklama
dziękuje za słowa pocieszenia. Test tak zrobiłam, bo lekarka kazała. No i muszę odstawić dupka i estrofem. Następna stymulacja w marcu, przerwa na badania mojego G i mam wrócić do femostonu 2/10 żeby utrzymać to w jakimś porządku

Do góry