To w sumie mój lekarz od 16 roku życia i znajomy mojej mamy...w dodatku niby jeden z najlepszych lekarzy w moim mieście, kolejki są do niego kilometrowe, zawsze mu ufałam...Jednak w tej sprawie mało wiem i nie dopytałam go o ewentualne wątpliwości. Nie chcę zmieniać lekarza na tym etapie, narazie może poczekam jeszcze 1 cykl i zrobię testy owu a później pójdę z tym do niego.
Druga sprawa, która mnie martwi - troszkę czytam o prolaktynie...Jako, że należę do osób z nerwicą a stres to moje drugie imię, podejrzewam, że przyczyna może tkwić i tutaj. Czytałam jednak, że przy tym trzeba wykluczyć guza przysadki przy pomocy badania rezonansem, którego przez najbliższe 2 lata nie mogę mieć ponieważ noszę aparat ortodontyczny masakrrrra
...wiem, straszna panikara ze mnie...
Druga sprawa, która mnie martwi - troszkę czytam o prolaktynie...Jako, że należę do osób z nerwicą a stres to moje drugie imię, podejrzewam, że przyczyna może tkwić i tutaj. Czytałam jednak, że przy tym trzeba wykluczyć guza przysadki przy pomocy badania rezonansem, którego przez najbliższe 2 lata nie mogę mieć ponieważ noszę aparat ortodontyczny masakrrrra
...wiem, straszna panikara ze mnie...