zuzanka81
...szczęśliwa mama.
nie raz i tak bywa jak się trafi jakaś zołza to nie ma przebacz.
Ale mi się nie chce jechać jeszcze mnie brzuch ciągnie na @
Ale mi się nie chce jechać jeszcze mnie brzuch ciągnie na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...chcieliśmy lecieć lepszymi liniami np lotem bądź airfrancem i oczywiście druga strona to tanie linie … Cena kusi ALE : bagaż co do grama i wymiaru, łapanie miejsc w samolocie gdzie popadnie bo za miejscówkę trzeba dopłacić no i nie lądujemy w samym Paryżu na de Gola tylko gdzieś ok 80 km za :/ więc dochodzi koszt autobusu bądź pociągu bądź nie wiem czym bo nie sprawdzałam ? jAK MYŚLICIE ? dać te 700 zł więcej i lecieć z Okęcia do samego Paryża czy olać lot i kupić w tanich liniach i tłuc się potem jeszcze do Paryża ?
Nie wspomnę o tym, że nie orientujemy się jak dotrzec z tego dlaekiego lotniska więc masakra no....MACIE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA????