reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Nudzicie się? :-)

butterfly - a to jakieś pismo składałaś? bo ja mam coś z pamięcią, koajrzę że byłaś na stażu i teraz na l4 jestes, i ta baba wredna i tam w UP info o Tobie wynosił ktoś i jej przekazywał :tak:
zuza - jaką sałatkę robisz? i popatrz, niektóre kobiety są w ciąży i nikt ich tak nie przygotowuje a mają prawo być matkami, a tutaj wymagają ale i też pomagają - dobre
dana - ;-)
Reszta :cool2: bo słońce świeci u nas ,a u Was?

reklama
anastazja dobrze kojarzysz, ale ta wredna suka po 2 tygodniach na L4 zerwała ze mną umowę! I się wkurwiłam, i napisałam odwołanie do Wojewody Wielkopolskiego - bo mam prawo chorować 90 dni i należy mi się stypendium i inne świadczenia, a mi wszystko zabrali

anastazja dobrze kojarzysz, ale ta wredna suka po 2 tygodniach na L4 zerwała ze mną umowę! I się wkurwiłam, i napisałam odwołanie do Wojewody Wielkopolskiego - bo mam prawo chorować 90 dni i należy mi się stypendium i inne świadczenia, a mi wszystko zabrali

jaka sucz!!!

anastazja ,
filet z kurczaka smażę w przyprawie gyros,wysypuje do półmiska dodaje pokrojoną kostkę fety w kostki :D ,puszka pomidorów całych (kroję w kostkę) polewam troszkę sosem pomidorowym,który zostaje w puszce robię sos czosnkowy ( ząbek duży czosnku ,mały jogurt naturalny,2 duże łyżki majonezu kieleckiego,blenderuje) polewam całość sosem i posypuje migdałami (płatki) przysmażonymi na złoty kolor :-) po 2 h w lodówce zjadamy :tak:

:baffled: niestety! skontaktowałam się z Radcą Prawnym i napisał mi odwołanie - skoro tu mnie zlali jak zgłaszałam problemy i chcieli mnie zmusić do podpisania zerwania stażu a ten śmieszny kierowniczek nie reagował to się tak bawić nie będę.

A tą sukę widuje czasami w kościele - niestety mieszkamy w małej miejscowości i spotkanie z nią jest nieuniknione. Ale jak ja widzę jak udaje świętą to mi się gotuje. Pod sam ołtarz zapieprza a ja mam ochotę ja wywlec sprzed ołtarza :cool2:

haha co za słownictwo, kochane mamusie :-D:-D
ale dobrze , dobrze, trzeba złość wyładować - jakby coś to wiesz do kogo masz uderzać butterfly po wsparcie siłowe :-D:-D Też chętna rozładować baterię :-p szkoda że tak daleko, to bym tam codziennie chodziła i awantury robiła:-p
zuza - fajny przepis, muszę wypróbować, ale to nie jest warstwowa? Mieszasz ją normalnie ?

:-D a ja mam ją gdzieś - to,że ona udaje świętą i kocha bardziej pieniądze niż ludzi to jej sprawa - najwyraźniej dostała za małego kopa w dupsko od życia - straciła córkę którą zabili za granicą, do tego ma raka i ledwo co się wykaraskała spod łopaty grabarza a jest taka nicpota :dry:

anastazja ja jestem bardzo grzeczna i kulturarna :-D

sałatka bardzo smaczna i warstwowa ,kurczaczek,feta ,pomidorki ,sosem polewasz a na wierzch ładnie posypujesz migdałami :tak:

reklama
Do góry