reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Nikusia - to trzymamy kciuki za mnogość :-)
butterfly - a co u Ciebie ?
A w Krk badanie nasienia 100 pln :tak:

15 minut rano skrobałam auto, i odsnieżałam - jestem taka malutka ale i tak sięgnęłam i zmiotłam z dachu, nie lubie zagraz innym na drodze:-)

cześć dziewczyny

Niki trzymam mocno kciukasy ,ja w tym miesiącu też na clo liczę nowy rok nowe nadzieję ;-)już mojego do serduszek częstych przyzwyczajam :-D czekam dzisiaj na @ bo brzuch boli jak cholera więc jak nigdy z utęsknieniem na nią czekam .
Anastazja u Nas jeszcze nie ma skrobania szyb ;-)ja mam zresztą garaż więc go schowam na dniach do garażu żeby nie skrobać :-p
butter jak u Ciebie samopoczucie?
Roza?danao dziewczyny proszę mi się uaktywnić !!!bezdzietna no już do roboty proszę pisać mi tutaj co u Was co porabiacie itd !!!nowy rok trzeba rozruszać wątek!!z dystansem widzę podchodzicie wszystkie do niego ,proszę mi tutaj się uaktywnić!!!!
:angry:

Zuzanka,Nikusia miło,że pytacie ;-) dobrze. Objawów wcale, ewentualnie te od leków że mnie sutki tak bolą raz na jakiś czas,że ciężko się ubrać. Byłam w aptece zamówiłam testy jakie chcę i czekam do wielkiego dnia ;-)

Zuzanka,Nikusia miło,że pytacie ;-) dobrze. Objawów wcale, ewentualnie te od leków że mnie sutki tak bolą raz na jakiś czas,że ciężko się ubrać. Byłam w aptece zamówiłam testy jakie chcę i czekam do wielkiego dnia ;-)

a my czekamy razem z Tobą ;-) ale nie rób kochana wcześniej ok? zrób w odpowiedni ok??obiecujesz?:happy2:

reklama
bo stymulacja cykl po cyklu jest niezdrowa i lekarka powiedziała,że mi tak robić nie będzie. Jak się nie udało odstawiam dupka i estrofem i wracam do Femostonu 2/1o na miesiąc i wtedy kolejna stymulacja.

Do góry