reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Powiem szczerze że nie wiem nie szukałam jeszcze kliniki. Cały czas mam nadzieje że wszystko samo się ułoży i dlatego nic jeszcze nie wybrałam.Ale chyba się nie uda ponad rok czasu się staramy i nic. Poczytam o tej klinice do której ty chodzisz. A i jeszcze jedno jak długo się tam leczycie jesteście zadowoleni?

:happy2: ja chodziłam tam zanim planowałam zajść w ciąże, fachowa i bardzo miła obsługa sprawiają,że człowiek czuje się tam spokojny i w dobrych rękach. Niestety przez przeprowadzkę zmieniłam lekarza i bardzo szybko tego pożałowałam - wróciłam do kliniki w podskokach. I nie ważne,że muszę dojeżdżać 100 km w 1 stronę. Ja chodzę do Pani ginekolog - wspaniała kobieta! wie o co chodzi, same konkrety. Jeżeli masz jakieś wątpliwości albo konsultację wyników wystarczy posłać jej smsem i odpiszę na niego ! fakt że czasami czeka się długo ale oni tam mają strasznie dużo klientek!

Ja jestem bardzo zadowolona. MedART - Leczenie niepłodności | Inseminacja | In vitro | Badanie nasienia

cześć dziewczyny

danao teraz taki chyba okres chorobowy u Nas w domu wszyscy chorujemy mi już troszku przechodzi ale też bez sił jestem:baffled::baffled: robię dzisiaj krokiety z kaszą gryczaną bo mnie ochota naszła :tak:

reklama
Halo :-)
UROCZYŚCIE OŚWIADCZAM, ŻE WYHODOWAŁAM 3 PIĘKNE PĘCHERZYKI :tak::-):tak:
Wczoraj był monitoring i jeden z nich już się zapadał i dr mówił, że koniecznie wracamy do domu i działamy...A następne dwa pękną na dniach :-):tak::-) JUPIIII!!!!! Więc od wczoraj mamy maraton serduszkowy co by tych 3 szans nie zaprzepaścic :tak:
TRZYMAJCIE KCIUKI KOCHANE....
Niestety dopadł mnie katar ale nie daję się i mam nadzieję, że moje dzieciątka ze mną zostaną!!!!
BUZIAKI KOCHANE!!!!

Do góry