reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zuzanka juz melduję co porabiam :-) Tak więc snuję się po domu, jak biała dama w ruinach zamczyska i roznoszę zarazki:-)
Starania póki co wstrzymane, brak ochoty myśleć, co do działania to się pojawia myśl o nich miejscami, więc może zdrowieję?:-D

reklama
ło mamo, niewiele do czytania a i tak zapomniałam co napisałaś Zuza :-D:-D to już ten wiek :-D:-D
Takiej to dobrze - garaż ma, nasza perełka pod blokiem stoi, ale masakra jakaś, cały samochód oblodzony, poskrobałam szyby i czujniki parkowania, a reszta w lodzie - nie będę skrobała lakieru przecież:no:
Bo kazdy sie boi że tutaj się znajdzie, Ja też się bałam i się znalazłam, wywołałam wilka z lasu :-D
powiem wam że mój znajomy pod koniec września ślub - podróż poślubna i 11 tydzień .... ehhh zazdrość mnie zżera :zawstydzona/y:
niech się danka pochwali co zrobiła wczoraj z TV :-p:-D
Ja zdałam angielski na 3,0 , do indeksu 4 - z poprzedniego zaliczenia mam 4 i za pracę zaliczeniową 5, a statystykę zaliczyłam na 4 :szok:
I żaden ze mnie kujon, zamiast się uczyć to piłam piwo z mężem i gadałam na gg ze szwagierką :-D

hehe danao no to już dobry znak ;-)ja też wydobrzałam już troszkę to wczoraj już mojego zaciągnęłam do sypialni na małe co nieco :-)a tak to nawet przez myśl mi nie przeszło hehehe
butter no ja miałam robione z miesiąca na miesiąc i wszystko było dobrze po 3 miesiącach tylko przerwa miesięczna i dalej ;-)

ja zjadam obiadek i na 17 mamy spotkanie w OA jutro ostatni dzień kursu i wolne i czekamy na maleństwo :happy2:

Oglądałam sobie wczoraj CSI, oglądałam, oglądałam, aż do czasu gdy z powodu nadmiernego opadu śniegu zaczął mi się psuć obraz. Małżonek spał, więc jak prawdziwa Zosia-samosia wzięłam sprawę w swoje ręce. Poszłam po najdłuższą miotłę, jaką posiadam w domu, otwarłam okno na oścież i wykonując iście akrobatyczne figury usiłowałam zetrzeć nagromadzony nadmiar śniegu z talerza. i chyba wzięłam się za to ze zbyt dużym entuzjazmem, ponieważ do teraz nie ma sygnału :-( Mąż wróci z pracy i mnie zabije;-)

Cześć dziewczyny,
Postanowiłam w końcu się ujawnić, od czasu do czasu Was podczytuję, ale jakoś odwagi mi brakło na przyznanie się, że staramy się o drugiego dzidziusia. Za chwilę miną 2 lata:( Czas leci a dzidzi nie ma! Widzę, że przewija sie temar poznańskich klinik niepłodności:) Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona a ja się odnajdę i zaaklimatyzuję:)

reklama
Do góry