reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam się i Ja :biggrin2:

Ja od 1 stycznia ćwiczę w domu, mało bo mało ale ważne żeby systematycznie - prawda? ;-)
ło matko , takie drogie są te zastrzyki? Bo Ja mam tak że jak CLO nie pomoże to wspomniał coś właśnie o zastrzyku :nerd: no nic, za pierwszym razem się nie udało, ale drugi już będzie w sam raz, no maks trzeci :-)
Ja mam w ten weekend szkołę - porażka, w niedzielę egzamin z angielskiego i zaliczenie ze statystyki - wszystko ustne :szok:

Ćwiczymy ćwiczymy dziewczynki, trzeba wątek przerobić na ćwiczące staraczki niemogaczki :-D:-D widaćżę mi humor dopisuje no nie :-p
aha no i muszę Wam powiedzieć , że od wczoraj do pracy dojeżdżam autkiem, bo małżonek ma już firmowe :tak: dzisiaj pierwsza - własnoręcznie zaparkowana koperta - moja największa zmora, ale po mału po mału do celu :tak:

Czesc dziewczynki. :-D ŁAŁ ale nowosci u Was.:tak: Super. Butterfly21 trzymam kciuki żeby Ci sie udalo kochana. U mnie bez zmian. Teraz wlasnie z M.:-D sie serduszkujemy hehehehheh . Przepraszam że mnie nie bylo ale non stop cos wypadalo. :laugh2: Całuski dla Was:-)

butterfly - wstyd się przyznać, ale z tytułem "magazyniera":-D poszłam do szkoły policealnej na technika rachunkowości :tak: a jeszcze dziś rano wpadłam na pomysł żeby się zapisać na kurs krawiectwa, ale ceny :szok::szok: 400 pln za 10 godzin:szok::szok::angry::angry:
laleczka - witaj, widzę małopolska, toż to moje strony :tak:

anastazja podziwiam mi się już do szkoły nie chce chodzic ale na język idę rosyjski a ćwiczę w domu również i to z Ewą Chodakowską skalpel ! zajebiste ćwiczenia i jaki wycisk dają a jakie rezultaty po miesiącu dziewczyny bombowe!teraz od pon ide na siłke wycisnąć wszystko co ma tłuszcz w moim organizmie :-D

reklama
Witajcie kobietki po świętach. Pytanie mam daje mężowi androvit myślicie że coś pomoże czytałam na innych forach że niby faceci mają lepsze wyniki nasienia po tym. My zaczynamy dopiero przygodę z leczeniem się na bezpłodność za kilka dni idziemy badać nasienie do zwykłego laboratorium a później do kliniki leczenia niepłodności w Poznaniu. Już się boję kosztów leczenia i dojazdów. W marcu zostanę mamą no cóż na razie tylko chrzestną:-) ale dobre i to

Do góry