reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

anastazja1m normalnie mam 29-32 dni (różnie), odkąd odstawiłam tabletki to raz mi się zdarzył 35 dniowy (ale to miałam duuużo stresów związanych z pogrzebem babci, z resztą jak to zwykle z pogrzebami, nic przyjemnego), ale teraz po raz pierwszy wyskoczył mi taki 39-dniowy i to mnie zmyliło.

A i ja mam kota :)

reklama
To nic się nie martw, jak tylko raz tyli wybryk to nic strasznego, wiadomo, chciałoby się żeby to było TO - czyt. ciąża, Ja tak miałam w zeszłym roku we wrześniu, 34 dzień i nic, poleciałam nawet na betę ale 35 dni okres , zawiedziona byłam na maksa :angry:
A to widzisz, dobrze że masz kota, a znasz Purina One? Bo Ja się załapałam na kampamie streetcom i przysłali mi do testowania, w zasadzie nie mnie tylko mojej koteczce żarełko i to polega na tym że mam rozgłosić/reklamować ten produkt jeśli mi podpasował :-) tzn nawet nie mnie tylko mojej podopiecznej a jakbyś była z Krakowa to bym Cię mogła nawet poczęstować tym jedzeniem:tak:

Ja też sie mogę do was dołączyć..? ja chyba wiem czego nie moge zajsc w ciaże przez tarczyce mam niedoczynność teraz sie bede leczyć 3 msc i zobaczymy czy TSH mi spadnie czy też nie a ze swoim M staraliśmy sie 3 msc i nic nie wyszło...

Ostatnia edycja:
anastazja1m niestety z Krakowa nie jestem, ale co do puriny to kupuje takową mojemu kotu, mam kocura po kastracji i z suchych karm ta mu najbardziej podpasowała.
A i dzięki za słowa pocieszenia co do cykli ;) po 8 nieudanych cyklach zaczyna się to wszystko irytujące robić i człowiek szuka już nawet dziury w całym, już nie mówiąc, że na głowę siada. Zwłaszcza jak się okazuje, że spora część znajomych nagle zachodzi jak na pstryknięcie... ehh

tygryseczek witaj. Kiedyś na jakimś forum czytałam, że i dziewczyny z nadczynnością zachodziły. Pewnie to wcale nie ułatwia, ale wydaje mi się, że też nie wyklucza. Nie jestem lekarzem, nie znam się na tym, ale bym nie traciła nadziei. Wszak 3 cykle to jeszcze nie problem jak na moje. Nawet na pudełku od testów owulacyjnych przeczytałam, że zdrowe pary mogą z pomocą testów próbować 3-4 cykle zanim się uda. Wkurzający lekarze twierdzą, że problem się zaczyna dopiero wtedy kiedy przez rok nie zabezpieczająca się para nie zajdzie w ciążę. A i tak człowiek chciałby to wszystko przyspieszyć.

Anastazja zaglądam cały czas tylko cisza była:-(

Witam nowe dziewczyny:-):-)

Miałam kupę roboty i zmęczona byłam - przygotowywałam dzieci do pasowania na przedszkolaka:-) i wczoraj cudnie wystąpiły:-):-)

reklama
Roza ja dzisiaj lenistwo mam błogie gadam właśnie z przyjaciółką niestety na skypie bo daleko mieszka ,odgrzewam pyszną zapiekankę a nie mam weny do niczego dzisiaj :no::rofl2:

co u Ciebie kochana

Witam nowe koleżanki :tak:

Do góry