reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Roza - drzemka mówisz???Toż to objaw ciąży jest :tak::-) czego z całeggo serduszka Ci życzę...
Kasienkadg, Zuza - no cicho bo sobota piękna, ciepła i słoneczna... Pozdrawiam wszytskie bo zaraz mamy gości:tak:

kasienka teraz za ok 4 tygodnie mamy szkolenie o tak zwanej jawności i pielęgnacji niemowląt trwa to 2 dni po 3 h i od momentu ukończenia jesteśmy na liście oczekujących na dziecko min 2 lata czekania ,ale warto :tak:

o Nikusia ma rację Roza :tak:trzymam mocno &&&&&&za Nas wszystkie

Heło :-)
a co za cisza przez weekend :confused:
Weekendowo się zrobiło:-)

Kasieńka super!!!! mały wielkolud mieszka w brzuchu:-):-). Też widziałam przykazania dla faceta he he

Zuza do boju, do boju:-D, też realizuj sobotni plan;-)

Anastazja hihi zależy jakie i gdzie eksperymenty;-):-p:-D

jakie - seksowne, gdzie - wszędzie :-p

Ja przepraszam że przez weekend się nie odzywałąm, ale na stare lata poszłam się uczyć :-p sobota od 8 do 13, niedziela od 8 do 18 -więc wiecie, wczoraj jak wróciłam to tylko kolacja i spać :szok:od 19:30 do 7 rano :eek: myślicie że może być tempka zaburzona przez tak długi sen i zmęczenie?:dry:
roza - no piękna tempka , trzymam kciuki coraz mocniej :tak:
zuza - życzę żebyście jednak nie musieli czekać 2 lata :-)
nikusia - piękna ta Twoja tempka :tak:
kasienka - powiedzmy że takie głowa/ciało , ewentualnie nogi, ręcę to rozpoznam, ale uszy,nos, oczy czy już później na sprawdzaniu organów - nerki, wątroba itd to już zielona:-)

cześć laseczki

no ja zabiegana bo mój tato trafił do szpitala i tamten tydzień mnie wykończył,dzisiaj spałam do 11 :eek::sorry2:

spijam kawkę i powinnam się zbierać na wizytę do ginekologa ,znowu mi się chyba coś przyplątało i mam jakiś stan zapalny :szok::zawstydzona/y::-(już nie mam siły :-(zawsze po wizycie u ginekologa mam i przed owu po @ zaraz

reklama
Do góry