reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Czesc kobietki;)

Wpadlam zobaczyc co u was i przesłać troche fluidkow;)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kiepsko sie czuje i dlatego malo siedze na forum. Jak nie mdlosci, to spanie, to bol glowy... Byle do konca 12tyg i licze na to ze bedzie lepiej;)
Wczoraj mnie naszla ochota na karpatke wiec pieklam wieczorem:-D

A Sun ma w brzuszku 3cm olbrzyma;D Mysle, ze sie do was w koncu odezwie;) Ale na majowkach tez nie ma jej za duzo;)

Kasienkadg - dawaj dawaj przydadzą się bo u mnie losy fasolinki się ważą :tak: znaczy się mam nadzieję, że jeden żołnierz mojego M-ka zabawił się ostro z moją komórką jajową :-D:-)...no i będzie z tego w Lipcu dzidziuś :tak::tak::tak:
Sun - GRATULACJE 3 cm wielkiego szczęścia...BOSZZZZZZZZZ jak JA wam zazdroszczę :sorry::sorry:

Wyciągam nas z czeluści drugiej strony...HALO HALO !!!!!:eek:
Ja wiem, że wszystkie chciałybyśmy aby nasze problemy z zajściem w ciąże zniknęły ale wątek mógłby istnieć dla Tych co takowe problemy czekają lub mają nie???
U mnie standard 5 d fl i już wiem, że dupa blada :no: szkoda no ale przecież włosów rwała nie będę nie...
Czekam 2 dni do wizyty i walczymy dalej :tak:
SERDECZNIE POZDRAWIAM :-)

reklama
Do góry