reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Anastazja pakiecik fajny i te badania ja robiłam.... rzeczywiście to podstawa:-) ale drogo niestety buuu. widzę że odchudzasz się jednak:-D:-D

Kwiatuszek polej tego rosołku mmmm smaka narobiłaś:-) coś nie w sosie jesteś?? Oby się nie przekształcił:-)

Nikusia
pamiętam kochana, chwilowe zaćmienie umysłu hihi:-):-)

Zuza mogłabyś zerknąć na wykres??? jakieś dziwne rzeczy się dzieją u mnie z temp, też tak miałaś??? na owu za wcześnie....może utro normalnie już będzie :-)

Roza_ z tego co wiem to tempka po owu ma iść w górę tak? i powyżej 37 do @ jest szansa na dzidziola ,może u Ciebie tempka dopiero wzrasta i będzie skok jeszcze wyższy po owulacji ? zobaczysz na wizycie u lekarza i nie ma co się tak sugerować tempką bo jak sama wiesz ma na nią wpływ wiele czynników:tak: więc spokojnie na wizycie potwierdzi owu i będziemy wiedziały

Nikusia ja jutro sobie zrobię te badania u mnie też są płatne ale siła wyższa jak się chce mieć dziecię to trzeba odjąć sobie od buzi ;-)

a ja od poniedziałku na dietę idę bo teraz wyjeżdzam do przyjaciółki na weekend i będę winkować po @ a co bo później znowu czas oczekiwania będzie po owu aaa i od jutra clo :-)

Zuza - NIC BARDZIEJ BŁĘDNEGO!!!
Temp. może byc ciążowa i byc na poziomie 36,5- uwierz mi wiele takich cykli widziały oczy moje :tak::tak:
Wszytsko zależne jest od tego w jakim miejscu się mierzy (waginalnie zazwyczaj temp jest o kilka stopni wyższa) ja mierzę oralnie i na prawdę jestem dośc nisko- temperaturowa...ba w 1 ciąży tem ani razu nie przekroczyła mi 36.9...także moim zdaniem nie ma się co sugerowac...
Roza - widzisz są dwie szkoły jeśli to Twój pierwszy cykl z Clo to może jest to dośc szybka reakcja organizmu???? A może rzeczywiście jest tak, że teraz masz takie temp a jak będzie po owu to jeszcze wyższe???No to jest loteria ...ale masz monitoring to się wszystko wyjaśni ....ja &&&&&&&&&&&&& za nas kciuki aby nam się udało...- TO KIEDY NAM WYPADA, ŻE RODZIMY?????:confused::-):-D

Kwiatuszku??Jak dzisiaj?
Zuza???
Kasienkadg, Sun, - jak tam nasze ciężarówki?
Danao - cześć...no wypadałoby, żeby były jakieś zaciążenia...:tak: u mnie za 3 dni wszystko JASNE BĘDZIE :tak:...ale wmawiam sobie, za raz za anastazją ... :-) że uda mi się teraz i zajdę

danka - się obijała, ściemniara jedna :-p
roza - ale tempka, może to taka reakcja na CLO?:szok:
Wczoraj 2 dziewczyny oznajmiły o ciąży, wczoraj też dowiedziałam się że taki kolega zostanie tatą, i to musi być już wysoka ciąża bo znają płeć, a ślub brali rok po nas :dry:
no ale dzisiaj słuchałam 8 rozdziału , i nie wolno zazdrościć innym , przecież nam też się udało :tak::tak: udało bo trzeba wierzyć że się udało :-)

reklama
Do góry