reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ja jestem :-)
Super... w sumie dziś mamy 9 rocznicę ślubu ale oddzielnie ją spędzamy :cool:...chociaż pogoda 9 lat temu była taka piękna jak dzisiaj :tak:... no cóż fajnie jest bo okazało się, że małż jedzie na szkolenie 13.10 a nie 12.10 więc jeszcze 12 - go go dopadnę i może "coś" w znaczeniu drugi dzidziulek wreszcie z tej naszej ogromnej miłości będzie :tak:
Zuza - A Ty już po owu???
Ja już po kawusi :-) koleżanka kupiła na wynos...mniam mniam super :tak:
Kasienkadg - &&&&&&&&&& są mdłości jest dobrze!!!
Ja odliczam do wizyty u gina i już mniej niż 2 tyg jupiii

Ja dopiero się wygrzebałam z obowiązków , ale jestem tylko na chwilę, bo trzeba coś popracować :-p
Dziękuję dziewczyny, z jednej strony mam taką pozytywną wiarę w to , że się udało, ale jak porównuję z poprzednimi wykresami to już tak miałam że mi w 9-10 dniu stała wysoko i dopiero od 12 leciała w dół, no i mam takie rozterki z rana:sorry::confused2:
W ogóle to nie wiem, jak to jest , ale w ciągu ostatnich pół roku czułam moment OWU, wiedziałam z dokładnością co do godziny ( no może minuty to przesada :-D) a tym razem ..... nic ... nawet mnie jajniki nie ciągnęły, w ogóle przez ten cykl przeszłam jak burza - nic nie pamiętam, nic nie czułam, nic nie widziałam - hmmmm pewnie to dlatego że byłam tak strasznie podniecona kupieniem nowej zabawki :cool2::-D
U mnie dzisiaj piękna pogoda - mogę wreszcie wrócić rowerem do domu, bo stoi w biurze już od tygodnia bo nie było pogody żeby nim wrócić :tak:
Zuza - piękny wykres, schodki do celu , widać jak wysoko i długo trzeba wchodzić na górę żeby osiągnąć wymarzony cel :tak:
Za wszystkie dzisiejszy wizyty trzymam kciuki, i czekam na relacje :-)

ZUZA - TOŻ JA ŚLEPOTA JESTEM :-D
WYKRES BOSKI...chociaż powtórzę to samo co wcześniej bo dla mnie temp. nie ma znaczenia ale ładnie jest u Ciebie a jak się czujesz???Inaczej coś? Czy nic???

kwaituszekq a Twój M to gdzi e,że od 3 dni nie możesz się z nim skontaktować?
Nikusia no tempka ładna ja dopiero chyba 3 cykl monitoruje na temperaturce no i jakoś mi się sprawdza bo jak leci w dół to wiadomo o co chodzi ,na razie to spuchnięta jestem bo wodę organizm zatrzymał no i brzuch standard na @ pobolewać zaczyna nic nowego ;-)

wszystkiego dobrego Wam życzę i spełnienia marzeń oraz mnóstwo wspaniałych chwil ze sobą!!!

anastazja trzeba siły i wiary a ja wiem,że się uda!!musi w końcu ja już tyle czekam to w końcu musze się doczekać jak każda z Nas!!!

ZUZKA - WEŹ no weź powiedz co Ty łykasz??? ;-):-)...podziel się no...bo ja też chce tak na życie i nasze oczekiwania patrzeć ;-):-):-)
DOCZEKAMY SIĘ JAK NIE DZIECKA to garba na pewno do 67 roku życia "coś" musi urosnąć no :tak::-D
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA !!!!!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry