reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Wróciłam do domu, nie wiem czemu ale z tel nie mogę pisać na bb:crazy: jestem padnięta, także jutro wszystko opowiem :tak: weekend wspaniały, a Ja jutro kupuję podpaski , bo @ za rogiem, no trudno, pewnie nie można mieć wszystkiego naraz :-)
zuza - widzę że też poleciałaś w dół, to podajmy sobie ............ podpaski :-p
Do jutra :*

Anastazja - no rzesz.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to nie tak miało się skończyć no:crazy:...
Kurcze no...myslałam, że tutaj zapoczątkujesz piękną ciążową jesień...No nic co by tu nie gryzmolić głupot...nowy cykl nowa nadzieja...Trzymaj się!!!
Zuza - Ty też kochana się trzymaj!!!
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI:happy:

Ehhh no życie jak zwykle zaskoczyło , albo i nie, zależy jak na to spojrzeć.
Ale mam postanowienie : 1. ćwiczę brzuszki i coś na nogi, bo z wagą nawet nawet się da zaprzyjaźnić, ale Ja mam cielsko takie obwisłe więc trzeba coś porobić :tak: 2. dalej pozytywne afirmacje, myślenia i nastawienia ( jak tylko skończę się gniewać na naszą ochronę :-D) 3. w następnym cyklu pierwszy test robię ( o ile tempka będzie na to wskazywać ) między 10 a 12 dc :tak: 4. postaram się pić te ziółka sumiennie przynajmniej do OWU :-D:sorry: teraz mi wychodziło co 2 dzień :-):-)

No a jak Wam minął weekend? Ja w warszawce byłam :-p ale Was nie spotkałam :eek:

roza - jak samopoczucie przy CLO? Wiem że różnie to bywa :-)
nikusia - a Ty już po OWU? :szok: no i jakie przeczucia tym razem ? ;-)

Anastazja - kochanie ja jeszcze przed owu :tak::tak: po metformaxie cykle mi się o co najmniej 4 dni wydłużyły więc bzykanko owulacyjne przed nami :-)...obstawiamy środę i piątek :tak:...no ale wiesz to jak w toto lotku !!!
Kochana plan masz dobry, ja już się wyzwoliłam z planów dalekosiężnych...myślę o tym co dzisiaj bądź ewentualnie w weekend ;-):tak:
Brzuszki mówisz???Mh... no mnie się by przydało...ale leniwa się zrobiłam jak jestem na tej cholernej diecie... i wczoraj stwierdziłam, że jednak mogliby mi chociaż pozwolić jeść np. cukiereczka dziennie :cool2:
Za tydzień mam wizytę u gina i już ćwiczę moje życzenie laparoskopii ewentualnie HSG :tak:
A I ZAPOMNIAŁAM... przeczucia ????Na ten cykl????CÓŻ CHCIAŁABYM zaskoczyć :-D..znaczy się zajść w upragnioną, wyczekaną ciąże :-)

Spojrzałam na wykres to mi się wydawało że już po OWU :cool2:
Nie no Ja tak daleko muszę planować, np. wyjazdy, wyjścia, o cholera - nici z mojego planu, w piątek jedziemy do siostry męża na weekend, to ani brzuszki ani wysiłek ,tylko pewnie picie i obżarstwo mnie czeka :eek: dobrze że przynajmniej nie trafimy z wyjazdem w OWU :-)
a z tą dietą, to nie zazdroszczę, Ja słodycze muszę codziennie jeść, nie mogę się powstrzymać :sorry:

reklama
Wiesz...ja tam bym się nie obraziła...ale znam siebie i wiem, że owu prze de mną :tak:
Ja byłam przerażona bo małż ma szkolenie w sobotę i niedzielę i już bałam się, że dupa z tego cyklu ale może starczy a jakby co to jak wróci w niedzielę to dostrzelimy :-)
Olać dietę :tak:...każda okazja jest dobra do świętowania...zaczniesz po weekendzie:-)
No cóż ja już po 4 prawie miesiącach przyzwyczaiłam się do życia bez cukru...chociaż tak się tylko wydaje ale w wielu produktach mimo wszystko cukier jest ukryty :cool2:

Do góry