reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a ja w koncu sie dodzwonilam lekarz do 9ma urlop czy cos i mam 9dzwonic bede sie starala zeby nas wziel szybko bo emkowi sie tabl koncza a nie myslalam ze on urlop i sie przeciagnie
Kasienkadg
Jestem po))))):-):-):-):-):-):-)
Widzialam moje najcudowniejsze 1cm szczescie z serduszkiem bijacym 122 razy na minute;DD
To jest najpiekniejszy widok i najpiekniejszy dzwiek jakiego kiedykolwiek moglam doswiadczyc!!!! Jestem przeszczesliwa!!!
I zycze wam - wszystkim staraczkom - jak najszybciej takiego widoku i takich wrazen!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
p.s. A dzidzia jest dokladnie w takim wieku jaki wynika z OM)))
Widzialam moje najcudowniejsze 1cm szczescie z serduszkiem bijacym 122 razy na minute;DD
To jest najpiekniejszy widok i najpiekniejszy dzwiek jakiego kiedykolwiek moglam doswiadczyc!!!! Jestem przeszczesliwa!!!
I zycze wam - wszystkim staraczkom - jak najszybciej takiego widoku i takich wrazen!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
p.s. A dzidzia jest dokladnie w takim wieku jaki wynika z OM)))
butterfly21
hope & love
:-) Cześć dziewczyny!
kwiatuszekq20
super dzieki za fluidki
Kasienkadg
Widze, ze watek umiera:-( Halo halo!!!!
kwiatuszekq20
nie umiera laski pewnie sie plodza troche musza odpoczac od forum
Roza_
Zuza ładnie masz na wykresie:-):-) a jak się czujesz po CLO?? ja dziś zaczęłam brać
Kasieńka gratulacje!!!!!!
Nikusia spóźnione ale wszystkiego naj naj
Anastazja i jak tam u Ciebie???
Ja mało piszę bo net mi się wiesza często co mnie wkurza
Kasieńka gratulacje!!!!!!
Nikusia spóźnione ale wszystkiego naj naj
Anastazja i jak tam u Ciebie???
Ja mało piszę bo net mi się wiesza często co mnie wkurza
reklama
Nikusia82
Sobotni melduneczek ja już chatę ogarnęłam obiadek ugotowany i zjedzony, pranko uprasowane...czas na kawusię
U nas jeszcze bzykanie przed - owulacyjne ...od środy będziemy owulacyjnie działac :-)... a potem już wszystko w rękach Boga :-)
Roza- dzięki kochana za życzenia...
Anastazja ????? no i &&&&&&&&&&&&&&&
Zuza ????? &&&&&&&&&&&&&
Kasienkadg- głąski dla brzuszka
Sun - dla Twojego też
Kwiatuszu buziak :-)
MIŁEGO WIECZORU
U nas jeszcze bzykanie przed - owulacyjne ...od środy będziemy owulacyjnie działac :-)... a potem już wszystko w rękach Boga :-)
Roza- dzięki kochana za życzenia...
Anastazja ????? no i &&&&&&&&&&&&&&&
Zuza ????? &&&&&&&&&&&&&
Kasienkadg- głąski dla brzuszka
Sun - dla Twojego też
Kwiatuszu buziak :-)
MIŁEGO WIECZORU
Podziel się: