reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Dana o matko:no: porządne okulary to spory wydatek:-( powiem że też dostałam od Anastazji parę kopniaków na rozruch hihihi:-);-)

Nikusia pewnie że tak - nie ma co sobie żałować:-), co do wykresu to dziś lipa bo mam plamienie minimalne bardzo ale to i tak za wcześnie:-( jutro małpiszon sie rozwinie.... już nie jest tak ładnie no ale nic trzeba recepty wykupić i działac nadal:-D:-D

Kasieńka wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy!!!!:-D:-D

Sun dobrze że nie masz dokuczliwych objawów - oby tak dalej:tak::-)

Kwiatuszek no ale już zdrowy mąż??? oj to biedna byłaś i Ty;-)

Czesc dziewczynki;)

Kwiatuszku - oj chory facet to gorzej niz chore dziecko:-D

U mnie dzien jak co dzien. Walcze z mdlosciami;] Wcinam caly czas chrupki kukurydziane bo tylko to pomaga;] Wczoraj bylismy w kinie na "Jestes bogiem" - polecam, fajny film.
wink2.gif

A tu mam dla was cos z humorem - duzo czytania, ale warto !!! Ja sie niezle usmialam
laugh.gif

ELDDIS TYPHOON GTX !!! ZAREJESTROWANA !!! (2637281809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczynki fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ksieńka możesz odczuwać leciutko zaokrąglony brzuszek... Ja jestem w starszej ciąży i ja już chodzę z rozpiętymi spodniami... mam tylko zaciągnięty pasek, bo nie jestem wstanie się zapiąć... W przyszłym tyg idę kupić spodnie z taką gumą na brzuszek, bo w zwykłych spodniach jest mi za ciasno... Współczuję Ci z mdłościami, bo ja nic takiego nie przechodzę... ;-)

Cześć dziewczyny ja miałam dzisiaj straszny dzień w pracy normalnie masakra dobrze że już koniec. A jak wasze starania o bebiko :-) nikt tu nic nie pisze na ten temat wrzuciłyście na luz :sorry2:

No proszę, nie ma mnie trochę a tu cisza :angry::angry::angry:
żebym nie musiała palcami wytykać :-p:-p
Łapię fluidy skoro inne nie chcą, to na bliźniaki będą :-D:-D:-D:-D
Popatrzcie na mój wykres, na bank ciąża , jak myślicie? ;-)
bezdzietna - a gdzie pracujesz że taka masakra ? :-)

Nie wiem czy mogę się przyznać , ale Ja mam spodnie, spódnicę i rybaczki ciążowe :zawstydzona/y: spodnie kupiłam pół roku temu bo cena mnie skusiła i nadzieja że za chwilę je ubiorę, a spodnica i rybaczki sprzed prawie już 3 lat , ehhhh jak ten czas leci , masakra :szok:
3 lata temu Kornelcia się zagnieżdżała :tak: a mamusia w tym czasie ostro imprezowała :szok::zawstydzona/y::sorry2: Może i tym razem wrzesień/październik będzie udany :tak:

dzień dobry dziewczęta

a co u Was tak cichutko?
gdzie się podziewacie? ja wróciłam wczoraj od siostry ....
Anastazja tempka &&&&&&&&&&&piekna

danao ,roza??halo halo?
witaj bezdzietna!zapraszamy na wątek zaraz go rozkręcimy :tak:

reklama
Do góry