reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Kasienka to może rzeczywiście fasolką :-) Trzymam kciuki za II kreseczki na teście :tak:

W poniedziałek idę do ginekolog i modlę się, aby wszystko było ok.... chyba każda zaciążona jest pełna obaw przed pierwszą wizytą....

Ostatnia edycja:
reklama
Sun - no ja po dwoch poprzednich razach to bede miec stracha na maxa przed wizyta u gin. Juz wczesniej pisalam, ze jak kiedys sie doczekam tej fasolki to odetchne z ulga po 12 tyg, a calkowicie szczesliwa bede po porodzie w terminie;]

Witam;)

Maz mnie namowil dzis;D

2012-09-15 11.41.59.jpg

Do mnie to jeszcze nie dotarlo... Teraz sie zastanawiam co tu dzis na naszej imprezce zrobic bo nie chce nikomu mowic, a przeciez pic nie bede... Cos trzeba wykombinowac he;D

Mam nadzieje ze to wlasnie babyboom na naszym watku sie rozpoczal;)

Kasienka po prostu powiedz,że bierzesz antybiotyk zawsze działa :tak: no ja mam nadzieję,że wszystkie zaraz się zawirusujemy :happy2::-) trzymam kciuki aby wszystko było dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale super wiadomości!!!!! Kasieńka :-D:-D:-D gratulacje!!!!!!

Sun doczytałam!!!! jupi!!!! Gratulacje!!!!!

no no jak ładnie:-D

Witam też nowe koleżanki:-D

Napisałyście tyle że ho ho:tak:

a u mnie....zostajemy przy PCO chociaż wynik Fsh i Ls nie jest najgorszy.... tylko Lh trochę podwyższone no i na dzień cyklu czyli wczoraj 13ty ani jednego pęcherzyka dojrzewającego!!!! płakać mi się chce .....
no.gif
no.gif
a miałam nadzieję buuu
Duphaston zostaje ale przesunęliśmy branie na 20 dc i od następnego cyklu CLO od 5 do 10 dc i zobaczymy...

Anastazja
nie wiesz jak się czują pytasz:-) powiem Tobie że ja się czuję jakbym starała się o pierwsze... tak samo boli jak się nie udaje...nie ma dla mnie tłumaczenia że już mam jedno i mam sie cieszyć - owszem jest to moje największe szczęście ale chciałabym jeszcze jedno...;-)
Napisz jak wynik badania:-)

Zuzanka widzę że też przygodę rozpoczynasz z CLO:tak: i widzę że whisky lubisz:szok: he he

Nikusia dlaczego 4dz fl sądny???:-) nie widzę teraz twojego wykresu:-( zmieniłaś na 28 dni??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry