reklama
Halina0406
Fanka BB :)
witajcie mam pytanie ..... jakie to są badania ???? na czym one polegają ???Dokładnie, też uważam, że badania hormonalne powinnaś mieć zrobione. Czasem np. ma się za wysoką prolaktynę, która łatwo "zbić" i od razu zachodzi się w ciąże. Idz i porób badania, będziesz dużo spokojniejsza
dziekuje i pozdrawiam;-)
Na pobraniu krwi. Dobrze by było też męża przebadać ..
Badania to np. tarczycowe, progesteron, prolaktyna, czy występuję owulacja.
Nawet jak nie uda się przez lekarza, to warto zrobić samemu
Gwiazdeczko, powiedz, które siemię mi polecisz
Flaxseed (Linseed) | Flaxseeds, Flaxseed Oil, Flax Seed Capsules | Holland & Barrett
Niedługo się tam wybieram ale nie wiem które wybrać Myślałam to zwykłe, w końcu siemię to siemię a w tabletkach nie chce czy też oleju
Badania to np. tarczycowe, progesteron, prolaktyna, czy występuję owulacja.
Nawet jak nie uda się przez lekarza, to warto zrobić samemu
Gwiazdeczko, powiedz, które siemię mi polecisz
Flaxseed (Linseed) | Flaxseeds, Flaxseed Oil, Flax Seed Capsules | Holland & Barrett
Niedługo się tam wybieram ale nie wiem które wybrać Myślałam to zwykłe, w końcu siemię to siemię a w tabletkach nie chce czy też oleju
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Kiedys mialam takie Holland and Barrett - Linseed a teraz mam mielone Holland and Barrett - Milled Organic Flaxseed powodzenia!
K
Kinga85
Gość
witaj gwiazdeczko jak staranka u was?
co wogóle u ciebie, przygotowania do ur synka trwaja? zaraz 4 lata skonczy moj jeszcze troszke.
pozdrawiam
co wogóle u ciebie, przygotowania do ur synka trwaja? zaraz 4 lata skonczy moj jeszcze troszke.
pozdrawiam
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Tak Kinga, tort juz zamowiony :-) Staranka pelna para :-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Raczej powinnas zareagowac, pij i jedz z jogurtem. 3mam kciuki!
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
super!
Podziel się: