reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
ogolnie zauwazylam, ze jest go wiecej. Pije szklanke z 2 lyzeczek, a do jogurtu tez dodaje 2 lyzeczki.
Halina0406
Fanka BB :)
witajcie zaczne od poczátku....
jastem mężatką zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań, urodziłam córcie w wieku 24 lat, teraz córcia ma 4 lata. okres po porodzie dostałam 3 miesiące po, dopiero popół roku mi sie unormował, miałam go co ok. 28-30 dni do momętu aż zaczeliśmy z mężem starania, o nastepne dzidzie czyli od maja tego roku, od maja zaczeliśmy staranka i od tej pory mam nieregularne cykle ok.38-56 , dodam że tabletek anty. nigdy nie piłam , mąż używał prezerwatywy. od maja sie nie udaje , co sie dzieje , ostatnio myślałam że jestem w ciąży ale niestety nie , czy może o moją nadwagę ok. 15 kg. ????
Dziewczyny poradzcie coś , staramy sie od prawie pół roku i nic. Może kturaś miała podobnie, mam dopiero 28 lat, wciąż mam nadzieję ale sie martwie ,
z góry dziekuje za dorade
jastem mężatką zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań, urodziłam córcie w wieku 24 lat, teraz córcia ma 4 lata. okres po porodzie dostałam 3 miesiące po, dopiero popół roku mi sie unormował, miałam go co ok. 28-30 dni do momętu aż zaczeliśmy z mężem starania, o nastepne dzidzie czyli od maja tego roku, od maja zaczeliśmy staranka i od tej pory mam nieregularne cykle ok.38-56 , dodam że tabletek anty. nigdy nie piłam , mąż używał prezerwatywy. od maja sie nie udaje , co sie dzieje , ostatnio myślałam że jestem w ciąży ale niestety nie , czy może o moją nadwagę ok. 15 kg. ????
Dziewczyny poradzcie coś , staramy sie od prawie pół roku i nic. Może kturaś miała podobnie, mam dopiero 28 lat, wciąż mam nadzieję ale sie martwie ,
z góry dziekuje za dorade
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
mysle, ze nadwaga nie ma tutaj nic do tego, ze sie nie udaje. Moze zrob sobie badania hormonalne? Nie wiem, a co na to ginek? A co z testami owu? Pozdrawiam i nie lam sie! damy rade!
Halina0406
witajcie testów ewol. nie robiam, ostatnio jak mylam że jestem w ciąży to mnie zbadał i jast ok. no może miałam podrażnienie i mi przepisał suplement diety - tabl. i mi przeszło to podrażnienie to było o 4 tyg, temu, może o to podrażnienie - miałam je od dawna i leczyłam np. szałwią , tantum rosa ale to uśpiło objawy a nie wyleczyło więc poszłam do gin i przepisał mi lek i pomogło.
Dziewczyny dziękuje za wsparcie ja też wam życzę z całego serca dzidziusiów nawet bliżniąt , aby maleństwa były zdrowe.
ps jestem zaganiana teraz bo 2 tyg. temu poszłam do pracy więc o 5 pobudka na 7 w pracy do 15 więc jestem padnięta ale może jak nie będe tyle myślała o dzidzi to ona przyjdzie sama.
pozdrawiam starajce sie trzymam za was kciuki jestem z WAMI
Dziewczyny dziękuje za wsparcie ja też wam życzę z całego serca dzidziusiów nawet bliżniąt , aby maleństwa były zdrowe.
ps jestem zaganiana teraz bo 2 tyg. temu poszłam do pracy więc o 5 pobudka na 7 w pracy do 15 więc jestem padnięta ale może jak nie będe tyle myślała o dzidzi to ona przyjdzie sama.
pozdrawiam starajce sie trzymam za was kciuki jestem z WAMI
Halina0406
witajcie lilith co do śluzu to jest ok. badań hormonalnych nie zlecił bo nie prosiłam ale myśle że poczekam jeszcze troche może sie uda .
dziekuje dziewczyny na dorady , starajmy sie oby sie udało,
pogoda sie popsuła , zimno aż nie chce sie z domu wychodzić.
gwiazdeczko, lilith i innym życzę powodzenie w starankach
miłej nocy pozdrawiam
dziekuje dziewczyny na dorady , starajmy sie oby sie udało,
pogoda sie popsuła , zimno aż nie chce sie z domu wychodzić.
gwiazdeczko, lilith i innym życzę powodzenie w starankach
miłej nocy pozdrawiam
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Halinko, to moze przejdz sie do labolatorium i zrob sobie badania hormonow. Lekarze czasami bagatelizuja nasze problemy i nie maja pojecia jak czasami trodno nam jak @ przychodzi i nie wiadomo czemu sie nie udaje...
Podziel się: