reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy z zajsciem w ciaze po raz kolejny :-(

jak nie kupię, nie będzie tragedii bo i tak na żelu pojadę, ale efekty chciałabym zobaczyć.
A ile takich mielonych pijesz dziennie?
I powiedz, w fazie lutealnej też powoduję zwiększoną ilość śluzu?

reklama
Kurcze, no to nie tak źle jak jednego gluta dziennie trzeba przełknąć :d Co to się nie robi dla bobasa :)
Mam nadzieję, że gdzieś to wysznupie, chyba że po złej nazwie szukam :(

witajcie zaczne od poczátku....
jastem mężatką zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań, urodziłam córcie w wieku 24 lat, teraz córcia ma 4 lata. okres po porodzie dostałam 3 miesiące po, dopiero popół roku mi sie unormował, miałam go co ok. 28-30 dni do momętu aż zaczeliśmy z mężem starania, o nastepne dzidzie czyli od maja tego roku, od maja zaczeliśmy staranka i od tej pory mam nieregularne cykle ok.38-56 , dodam że tabletek anty. nigdy nie piłam , mąż używał prezerwatywy. od maja sie nie udaje , co sie dzieje , ostatnio myślałam że jestem w ciąży ale niestety nie , czy może o moją nadwagę ok. 15 kg. ????
Dziewczyny poradzcie coś , staramy sie od prawie pół roku i nic. Może kturaś miała podobnie, mam dopiero 28 lat, wciąż mam nadzieję ale sie martwie ,
z góry dziekuje za dorade

Nie martw się, pół roku to nie jest długo.
Robiłaś sobie jakieś badania hormonalne??

I pamiętaj, skoro raz się udało uda się i następnym razem :)

mysle, ze nadwaga nie ma tutaj nic do tego, ze sie nie udaje. Moze zrob sobie badania hormonalne? Nie wiem, a co na to ginek? A co z testami owu? Pozdrawiam i nie lam sie! damy rade!

witajcie testów ewol. nie robiam, ostatnio jak mylam że jestem w ciąży to mnie zbadał i jast ok. no może miałam podrażnienie i mi przepisał suplement diety - tabl. i mi przeszło to podrażnienie to było o 4 tyg, temu, może o to podrażnienie - miałam je od dawna i leczyłam np. szałwią , tantum rosa ale to uśpiło objawy a nie wyleczyło więc poszłam do gin i przepisał mi lek i pomogło.
Dziewczyny dziękuje za wsparcie ja też wam życzę z całego serca dzidziusiów nawet bliżniąt , aby maleństwa były zdrowe.
ps jestem zaganiana teraz bo 2 tyg. temu poszłam do pracy więc o 5 pobudka na 7 w pracy do 15 więc jestem padnięta ale może jak nie będe tyle myślała o dzidzi to ona przyjdzie sama.
pozdrawiam starajce sie trzymam za was kciuki jestem z WAMI

witajcie lilith co do śluzu to jest ok. badań hormonalnych nie zlecił bo nie prosiłam ale myśle że poczekam jeszcze troche może sie uda .
dziekuje dziewczyny na dorady , starajmy sie oby sie udało,
pogoda sie popsuła , zimno aż nie chce sie z domu wychodzić.
gwiazdeczko, lilith i innym życzę powodzenie w starankach
miłej nocy pozdrawiam
ticker.php

reklama
Halinko, to moze przejdz sie do labolatorium i zrob sobie badania hormonow. Lekarze czasami bagatelizuja nasze problemy i nie maja pojecia jak czasami trodno nam jak @ przychodzi i nie wiadomo czemu sie nie udaje...

Do góry