reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy z zajsciem w ciaze po raz kolejny :-(

reklama
Ja też się nad siemieniem zastanawiałam ale nie wiem gdzie by go tu kupić. Jem wiesiołek i tak sobei go chwalę.. ale wiesz, wróciłam do guajazylku z czego bardzo się cieszę :) Choć i tak musze przyznać, że efekty przy staraniach o Jud były na samym guajazylu dużo lepsze niż na obecnym połączeniu z wiesiółem ;/

Witajcie dziewczyny podczyatałam was trochę i muszę wam powiedzieć, ze wiesiołek na mnie w ogóle nie działa , len za to baaaardzo. Kupiłam mie,ony len w leclerku na stoisku bio

Hmm to ja chyba też go spróbuję, na pewno nie zaszkodzi, bo to zdrowe jest a i korzyść może z tego być skoro ten wiesioł nie bardzo pomaga..

U mnie spadek, więc tez sprawdzę to siemie w tym cyklu :) Obym tylko znalazła. I to od @ się piję czy też bierze tabletki??
Zastanawiam się też co będzie lepsze :D

Nie mogę znaleźć :(
Muszę podjechać chyba na miasto i iść do zielarskiego.
A on daję efekty dość szybko??

reklama
Do góry