myszka dziekuj Bogu za to oj dziękuj...ja czasem nie mam kiedy zjesc, jak wyjsc do ubikacji nie mowie o ubraniu sie, ugotowaniu czegos, posprzataniu domu czy zwyczajnym wyspaniu sie..
bylismy dzis u pediatry...pierdoła nir lekarz tyle wam powiem...bo reszty nie chce mi sie opowiadać...powiedzcie mi jak to jest ze mała moje mleko z piersi zjada i po maksymalnie godzinie jest glodna a jak zje z butli to i 3 godziny potrafi nie jesc? poza tym moje mleko z piersi tak straszliwie ulewa ze zastanawiam sie ile jej z tego co zjadla zostalo a mleka z butli wogole...
Emilka u mnie było to samo - i wbrew teoriom chude nie chude - jak sobie ściągałam pokarm z cycków to nie był biały , ani mleczny tylko przezroczysty .
Ja przeszłam na sztuczne bo straciłam dużo pokarmu - stres, kolki.
Mała do tego gryzła i piersi - poddałam sie ja już nie wytrzymałam, a mała tym bardziej od dwóch miesięcy jestem na piersiach i butli - mała jest nakarmiona - tzn ona w ogóle jest głodomorem - to chyba za moim mężem - bo jak nie dostaje konkretnie o swojej porze butli to wpada wściekłość a już nie daj boże wyjąć smoka z buzi - Waży grubas już 6,4.
Ale wolę aby więcej jadła niz nie miała apetytu.
Z płaczącą córką - wytrzymałam 2 tygodnie - na cycu wisiałą non stop, a mi pokarmu nie przybywało - bo 2 tygodniach wzięłam Enfamil i chociaż ja i ona jesteśmy spokojne
Chociaż nie powiem, że moim marzeniem byłoby mieć tyle pokarmu w piersiach aby mała się najadała