reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

kaatia - wejdz sobie na wrześniówki tam u nas dziewczyny pisały na temat tej nereczki , widać to nie takie rzadkie przypadki .Ale też lekarze mówią że to samo ustępuje

Firanka - kurcze współczuje , oilatum chyba na to dobre ? Drogie strasznie te kosmetyki dla maluszka .. Kto za naszych czasów słyszał o AZS..

pedro - widocznie Ania lubi jak się coś świeci ? A jak choinka , bo mój jest zafascynowany lampaki ogólnie lubi jak coś mryga

reklama
Firanka ja tez wspolczuje-nasza ma skaze i wiem co to znaczy DIETA :szok:. Ale na szczescie u nas zmiany skorne na razie opanowane. Zycze zeby to AZS sie wyciszylo i szybko przeminelo z wiatrem

Pedro no to i my w koncu musimy kupic zyrandole-od wprowadzki do nowego mieszkania mamy (sic!) zarowy no i Mala nie ma sie do czego smiac. A jak przyjezdzamy do dziadkow to faktycznie oczy jej lataja po suficie, bo tam wszystko "po domowemu" :)

Aniam141 oilatum kupione,,exomega też.Elidel tak samo,zobaczymy co będzie dalej póki co smaruję ją dodatkowo oliwką 3 razy dziennie.:tak:

Katia,Ewerysta,Pedro - dzięki kochani jesteście:tak: Ty Aniu też:-p. Dzisiaj wieczoram o niebo lepiej mała nie płakała,nie drapała się już tak.

aniam141 dzięki zajrze i poczytam:)
firanka dacie radę! trzymamy kciuki z Marynią za Was:)

w związku właśnie z tym wpatrywaniem się w żyrandole i światełka zamówiłam karuzelkę z projektorem dla Malutkiej. Myśle że te cienie latające po suficie będę jej się podobały i mi TEŻ:) Moja uwielbia leżeć pod wiszącymi misiami i innym duperelami aktualnie wisi opakowka od aparatu foto i Mała jak w siódmym niebie. no oby karuzela się sprawdziła.
a płytka z kołysankami idzie idzie:)

Ścisikam Wasze gwiazdy:)

aniam141 z choinką jakoś nic, może że nie miga, zdecydiwanie preferuje żyrandol i obrazy kolegi, który dumny, że ma pierwszą fankę:-)

ewerysta mamy ten sam problem, bowiem pomimo tego, że w nowym domu mieszkamy od roku, to jest jeszcze dość pusto, brak żyrandoli itp., echo bije bo nie ma za dużo na ścianach itd.

kaatia też kupiliśmy dopiero co matę edukacyjną, bo karuzela ją nic nie interesowała. Mata jak narazie ją bawi i interesuje:-)

kaatia - ja mam ta karuzele z fisher price z projektorem , mały bardzo ją lubi i cieszy się do rybek.Mam tez pozytywke z chicco lullaby też bardzo lubi:
CHICCO, POZYTYWKA LULLABY, NAŚLADUJE GŁOS MAMY!! (518507418) - Aukcje internetowe Allegro

Mata edukacyjna to hit , dowiesiłam zabawek tak że ma jarmark, pałaki az się wyginają tak szarpie za zabawki i liże lusterko - ostatnio to ulubione zajęcie:-D
No i na basenie coraz fajniej , już jest śmiech , machanie nogami .

u nas spadek formy. Dwa wieczory kolka. Dzisiaj już lepiej. Do tego Mała nie daje się nosić jest jakaś spięta i nawet odbijać nie bardzo pozwala, do tego dziąsła dokuczają:(znowu czeka nas lekarz:( bo coś mi się nie podoba to napięcie jej, cały czas próbuje się prostować jak jest narękach, a tak to grzecznie leży pod oknem ze zwierzakami na sznurkach. Fakt, że jak ją rozbieram do kąpieli to już jest rozluźniona, ehh nie wiem nie wiem. A i dość chętnie leży na brzuszku...dobry początek roku, oby do wiosny! cholerka!

Kaatia, jakos nie wylapalam, jak karmisz mala?Mieszanka czy naturalnie?Trzymam kciuki, moze to "glupi" tekst w tej sytuacji, ale jeszcze troszke i mina te kolki i bolace brzucholki, trzymam mocno kciuki za poprawe, usciski dla Maryni
Firanka, a jak u Was?Lepiej?

reklama
ewerysta cyckiem cyckiem, ale na 2 miechy to chyba 1,5 tygodnia miałam problem z kolką i po świętach gdzie wydawało mi się, że przegiełam i kolki mogą być, Mała nic a nic, spała dłużej w nocy więc jakby bardziej najedzona:) aj chyba muszę częściej się obzerać;)
A! no i dzisiaj obudziłam się przed Manią o ...9.30:) właśnie pije kawke a Niunia leży sobie.

Do góry