reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

Chyba bede musiała obkleic monitor folią a pod tyłek Gosi pieluchę podłożyć bo czytanie tych Waszych wypocin grozi różnymi wypadkami.
My sie do listy dopiszemy chętnie.Ma chłopak dobrze

Mag cholera ja dopiero rano zajarzyłam, że ty pod swój tyłek chcesz Gosiną pieluchę podłożyć bo ja już wczoraj myślałam, ze Gosi chcesz podłożyć pieluę pod tyłek i myślę: po co, jak ma na tyłku... oj głupia ja, głupia ;-)

E-stera trzymam mocno kciuki!!! daj znać jak wrócisz!!!

myślicie że taka ładna pogoda się utrzyma??? czy to tylko pozory?

E-stera, wczoraj powiedziałam kogutowi że ja jestem gorsza od krowy z reklamy, bo nawet ona dostała nową wypasioną kieckę i znajome z forum też ale jakoś nie zajarzył... :no::no::no: och mówię wam popsuł się ten mój kogut. chociaż wczoraj kwiatka na przeproszenie przyniósł to powiedziałam, że ciężarówkę takich musiałby przywieźć żebym wybaczyła ostatnie zachowanie :-p:-p:-p

Kaatia - jak Maniek? Lepiej już??? A E-stera chichocze, że tylko dwóch chłopców na forum ;-) nam też ciągle tak gadają, głupie ludzie. Kiedyś młoda była przez przypadek różowa od skarpet, przez pieluchę po czapkę a i tak pytanie: to chłopiec? nie kurna homo niewiadomo ;-)
ja jeszcze obecność sprawdzę, bo nam się dziewczyny opuszczają tutaj, żeby chociaż skrobnęły parę zdań jak dzieci jak już nie chcą o sobie ;-)
1. Evalajna - dwója
2. Emilka - trója ( bo czasami się odezwie ;-) )
3. Beciaczek - pała ( a co, mama przyjechała to my już won? ) ;-)
4. Anik - usprawiedliwiona
5. kurde zapomniałam... a jeszcze ktoś i po głowie chodził

reklama
1. Evalajna - dwója
2. Emilka - trója ( bo czasami się odezwie ;-) )
3. Beciaczek - pała ( a co, mama przyjechała to my już won? ) ;-)
4. Anik - usprawiedliwiona
5. kurde zapomniałam... a jeszcze ktoś i po głowie chodził
Pedro... tylko hmmm jako dyrektor nie może pały dostać!

Karmelcia co Ty łykasz?? JA też chce troszke:)

Estera my tu czekamy na info, bo wiesz dziewczyny az sie bija o kolejność do Olisia!

Mag no mam nadzieje, że to nie ściema z tą pogodą, bo moje wściekłe zwierze, upsss dziecko mnie wykończy w domku dzisiaj, a reanimować nie ma komu;)

Majeranek no ma teraz wysypke a do tego chyba skok tak zwany rozwojowy, wierciła się dzisiaj w nocy na maksa i złościła się bóg wie na co:( Wstała o 9.30! I właśnie kazała się odłożyć, bo już miała mnie dość, leży i patrzy w telewizor, a że antena mi się coś rozwaliła to się mrówki zrobiły i Mała z zainteresowaniem ogląda mrowisko (o teraz jest obraz, o teraz nie ma) a pilot taaak daleko:( Wiecie matki włączają przy kolce radio na szumy a ja przy skokach rozwojowych mrówki w tv;p
Mała jest usmiechnięta po przebudzeniu pól godziny, a potem się złości, albo leży sobie sama taka:( boje sie do niej podejść niech sobie leży wscieklizna,a co, a ja kawke:)

Ps, od 10.10 próbuje wysłać tego posta:( mój komp mnie kocha;)

kaatia ja się tez zastanawiam na jakim karmelcia speedzie jedzie.Lista obecności mnie rozwaliła.Swoją drogą pedro uwagę do dzienniczka powinien dostać i nie ma o czym gadać.Karmelcia ja rozumiem z tego,że my świadectwo z czerwonym paskiem dostaniemy?
U nas dzisiaj nie pada wiec juz spacer zaliczony.Ale wieje i zimnica straszna.Potem jeszcze wyjdziemy.

i tak oto stałam się samozwańczym dyrektorem a Pedro to już tylko honorowym i tym właśnie sposobem dostaję pałę i będzie powtarzał klasę ;-) a my świadectwo z paskiem oczywiście bez dwóch zdań. Właśnie mam zamiar zrobić prasowanie, pozamiatać, kurze zetrzeć, popakować kartony bo w środę wyprowadzka a my tu w polu wywiozłam UWAGA - konia na biegunach... i to tylko dlatego że koty mojej mamy go obsiurały i tu śmierdział... ja nie wiem kiedy i jak ja ten pierdzielnik przeniosę... a no i jeszcze obiad muszę zrobić - dziś schab w sosie barbecue ;-) Mag - co z tą Gosieńką? Pisze sie na robotę u ciotki? Dobrze placę - 2 herbatniki, 4 pieluchy i to nie jakieś tam tylko z konikami pony i dorzucę a co mi tam pilota od telewizora tylko ciiiiiii nic Amelce bo mnie zabije że jej dać nie chciałam ale znowu ona mi sprzątać też nie chce wręcz przeciwnie ;-)
i bez żadnych insynułacji mi tutaj, że jakoby na czymś jadę ;-) chociaż jakby przeanalizować ostatnie dni, to jadę na spidzie - speed zawrotna prędkość czyli co masz zrobić jutro zrób przedwoczraj bo dzisiaj nie będziesz mieć czasu ;-)
Kaatia - moja młoda taka sama, foch i koniec aż w końcu do łóżeczka zaniosłam a na spacer to pójdziemy jak wstanie oczywiście jeśli królowa sobie zażyczy ;-)

Melduje się:-p:-p
Wiec tak:genetyk raczej nie sądzi żeby byl to SRS-Zespól Silvera Russela Syndrome,mamy byc pod opieka nadal.kolejan wizyta w wrześniu dopiero.Na razie nie moze sie do niczego pzryczepić.Za to Oli będzie musiał dostawać hormon wzrostu i tka o.........
Ciekawe czy ktoras zechce kurdupla .........hehehehe;-);-);-)

U nas okropna pogoda, wiatrzycho łeb urywa i zimne bardzo_Oli padł a ja mogę zjeść w spokoju snaidanie i wypić kolejną kawkę:-)

E-stera super wieści!!! jedz tam sobie na spokojnie co byś wrzodów nie dostała ;-)
kurdupla jak kurdupla ale która kobieta weźmie faceta, który waży mniej niż ona oto jest pytanie??? więc ty go podtucz trochę a reszta sama przyjdzie ;-) ;-) ;-)

Karmelcia dajesz w żyłe jak nic, zresztą śmiem tewierdzić, że nie tylko Ty jedyna;p
No kochana, a po za tym ja się nie dziwie, że Ty czasu nie masz jak obiad robisz iście królewski;) Biedny konik, najpierw obszczany a teraz delegacja z domu! Grrr

Estera no pięknie jest, a będzie piękniej! Karmelcia juz CI napisała co trzeba robić;)

Mag my też zaliczyłysmy spacer, ale od połowy były wrzaski i wyginania na rękach rónież, wróćiłam położyłam spać, bidulka oczy zamykała i zaraz się wybijała ze snu z krzykiem, ech chyba po tym skoku to już chałupe posprząta:) bez herbatników;p

Siusiua złapałam całe 25 ml, ale kurka wodna jade pędzę do przychodni a tam mocz do 10.30! Grrr i duuuu... blada.
Zdenerwowali mnie.

dziewczyny ja się usprawiedliwiam z dzisiejszej nieobecności...byliśmy na szczepieniu z małą...była mega grzeczna, ale za to teraz daje w kość...od jutra zostajemy na 4 dni samiuteńke, więc będzie wesoło tymbardziej, że okres dostane buuu
a z wczorajszej nieobecności też pragę się wytłumaczyć...koguta na amory wzięło i musiałam to wykorzystać, wiec pani dyrektor zechce przyjąć me usprawiedliwienie i dziewczyny zechciejcie mi wybaczyć...najbliższe 4 dni będe Wam zrzędzić jaka jestem samotna, nieszczęsliwa itp itd:-)

Karmelcia Gosia mówi,że i owszem ze dwa razy w tygodniu przyjdzie ogarnąć nieco u cioci natomiast zamiast herbatników życzy sobie biszkopta:-D Aaa i mówi,że na umowe zlecenie bo na czarno to Ona robić nie będzie.
e-stera tam zaraz kurdupel.Ale przystojny jaki.
Emilka to chyba wybaczone Ci zostanie.Ale to już niech się dyrektorka tego bajzlu wypowie :tak::tak::tak:

reklama
dyrektorka tego bajzlu opluła monitor i tak się dzięki Wam dziewuszki uśmiechnęła, jak już dawno się nie śmiała ;-)
Emilka oczywiście rozgrzeszona, raz w tygodniu Gosiaczka pokój posprząta no bo jak ona będzie u mnie sprzątać to Gosieńce też ktoś musi więc w rmach odpracowania i te sprawy... Mądra kobita z tej Gosieńki, od razu umowa zlecenie pełen profesjonalizm pogratulować ;-)
Kaatia - ja się nie namęczyłam akurat przy tym obiedzie bo takie cuś żem zaserwowała:
www.kamis.pl - Tortilla z Mięsem i Fasolą
tylko w innej wersji i jedyne co zrobiłam to ziemniaki wstawiłam i schab pokroiłam tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichosza kogutowi niech myśli że od garów nie odchodziłam ;-)

Do góry