Karmelcia2008
Pozytywnie zakręcona ;)
Chyba bede musiała obkleic monitor folią a pod tyłek Gosi pieluchę podłożyć bo czytanie tych Waszych wypocin grozi różnymi wypadkami.
My sie do listy dopiszemy chętnie.Ma chłopak dobrze
Mag cholera ja dopiero rano zajarzyłam, że ty pod swój tyłek chcesz Gosiną pieluchę podłożyć bo ja już wczoraj myślałam, ze Gosi chcesz podłożyć pieluę pod tyłek i myślę: po co, jak ma na tyłku... oj głupia ja, głupia ;-)
E-stera trzymam mocno kciuki!!! daj znać jak wrócisz!!!
myślicie że taka ładna pogoda się utrzyma??? czy to tylko pozory?
E-stera, wczoraj powiedziałam kogutowi że ja jestem gorsza od krowy z reklamy, bo nawet ona dostała nową wypasioną kieckę i znajome z forum też ale jakoś nie zajarzył... och mówię wam popsuł się ten mój kogut. chociaż wczoraj kwiatka na przeproszenie przyniósł to powiedziałam, że ciężarówkę takich musiałby przywieźć żebym wybaczyła ostatnie zachowanie
Kaatia - jak Maniek? Lepiej już??? A E-stera chichocze, że tylko dwóch chłopców na forum ;-) nam też ciągle tak gadają, głupie ludzie. Kiedyś młoda była przez przypadek różowa od skarpet, przez pieluchę po czapkę a i tak pytanie: to chłopiec? nie kurna homo niewiadomo ;-)
ja jeszcze obecność sprawdzę, bo nam się dziewczyny opuszczają tutaj, żeby chociaż skrobnęły parę zdań jak dzieci jak już nie chcą o sobie ;-)
1. Evalajna - dwója
2. Emilka - trója ( bo czasami się odezwie ;-) )
3. Beciaczek - pała ( a co, mama przyjechała to my już won? ) ;-)
4. Anik - usprawiedliwiona
5. kurde zapomniałam... a jeszcze ktoś i po głowie chodził