reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z ciążą-krwawienia,plamienia

Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi;)
Dzisiaj rano wzięłam tabletkę, nic się nie działo poza w/w pieczeniem, które było dość nieprzyjemne... do tego zwiększyła się jakby ilość wydzieliny ale na bardzo krótko;)
Teraz już jest dobrze, nic się nie działo więc jestem już spokojna;)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkie mamusie przyszłe i obecne;**

Ta większa ilość wydzieliny to nic innego jak resztki tego świństwa które w Tobie siedzi, no i oczywiscie ta globulka też wypływa... dlatego lepiej nosić wkładki :-) No i często je wymieniac bo to co wylatuje też może podrażniać niepotrzebnie. Pozdrowionka

reklama
Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi;)
Dzisiaj rano wzięłam tabletkę, nic się nie działo poza w/w pieczeniem, które było dość nieprzyjemne... do tego zwiększyła się jakby ilość wydzieliny ale na bardzo krótko;)
Teraz już jest dobrze, nic się nie działo więc jestem już spokojna;)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkie mamusie przyszłe i obecne;**
rano????.... mi kazano zawsze na wieczor brac globulki docipne!!!???....
jestes pewna ze to mialo byc rano????....

hej ja biorę te globulki 1 co 5 dni zapobiegawczo bo mam pessara i maść też stosuje tak mi zapisała moja gin. nic się nie dzieje oprócz pieczenia a nawet powiem ze za każdym razem mniej piecze.Z tym, że mi też kazano brać je na noc bo chodzi o to,ze się szybko rozpuszczają i jak chodzisz to niewiele z tego zostaje a co za tym idzie nie działa jak ma, zorientuj się jeszcze. Pozdrawiam

ja też na noc, bo jak się leży to mniej wypływa.
w dzień chyba od razu by wypłynęła..
ja własnie od 2 dni sobie te globulki aplikuję

reklama
Dziewczyny a czy któraś miała taki przypadek, w 12tc na usg lekarz wykrył mi krwiak pozakosmówkowy około 2.5cmx1.5 cm, a dziecko ponad 5 cm. Lekarz od usg powiedział że nie ma się czym przejmować, nie miałam żadnych plamień, kazał tylko uważać i że napewno się wchłonie. Aha i jeszcze mam trofoblast obniżony, przodujący. Po tygodniu poszłam na wizytę do mojej doktor prowadzącej i wpadłam w panikę, dała mi m-c L4, luteinę, co prawda leżeć mi nie kazała ale zdecydowanie się oszczędzać, strasznie sie boję. Dwóch lekarzy a zupełnie inne podejście, czy moja lekarka dmucha na zimne, czy jest duże zagrożenie.