reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z ciążą-krwawienia,plamienia

Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi;)
Dzisiaj rano wzięłam tabletkę, nic się nie działo poza w/w pieczeniem, które było dość nieprzyjemne... do tego zwiększyła się jakby ilość wydzieliny ale na bardzo krótko;)
Teraz już jest dobrze, nic się nie działo więc jestem już spokojna;)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkie mamusie przyszłe i obecne;**

Ta większa ilość wydzieliny to nic innego jak resztki tego świństwa które w Tobie siedzi, no i oczywiscie ta globulka też wypływa... dlatego lepiej nosić wkładki :-) No i często je wymieniac bo to co wylatuje też może podrażniać niepotrzebnie. Pozdrowionka

reklama
Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi;)
Dzisiaj rano wzięłam tabletkę, nic się nie działo poza w/w pieczeniem, które było dość nieprzyjemne... do tego zwiększyła się jakby ilość wydzieliny ale na bardzo krótko;)
Teraz już jest dobrze, nic się nie działo więc jestem już spokojna;)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkie mamusie przyszłe i obecne;**
rano????.... mi kazano zawsze na wieczor brac globulki docipne!!!???....
jestes pewna ze to mialo byc rano????....

hej ja biorę te globulki 1 co 5 dni zapobiegawczo bo mam pessara i maść też stosuje tak mi zapisała moja gin. nic się nie dzieje oprócz pieczenia a nawet powiem ze za każdym razem mniej piecze.Z tym, że mi też kazano brać je na noc bo chodzi o to,ze się szybko rozpuszczają i jak chodzisz to niewiele z tego zostaje a co za tym idzie nie działa jak ma, zorientuj się jeszcze. Pozdrawiam

ja też na noc, bo jak się leży to mniej wypływa.
w dzień chyba od razu by wypłynęła..
ja własnie od 2 dni sobie te globulki aplikuję

reklama
Dziewczyny a czy któraś miała taki przypadek, w 12tc na usg lekarz wykrył mi krwiak pozakosmówkowy około 2.5cmx1.5 cm, a dziecko ponad 5 cm. Lekarz od usg powiedział że nie ma się czym przejmować, nie miałam żadnych plamień, kazał tylko uważać i że napewno się wchłonie. Aha i jeszcze mam trofoblast obniżony, przodujący. Po tygodniu poszłam na wizytę do mojej doktor prowadzącej i wpadłam w panikę, dała mi m-c L4, luteinę, co prawda leżeć mi nie kazała ale zdecydowanie się oszczędzać, strasznie sie boję. Dwóch lekarzy a zupełnie inne podejście, czy moja lekarka dmucha na zimne, czy jest duże zagrożenie.