reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z brzuszkiem - Nutramigen

reklama
Dziękuję już zamawiam nowe butelki
Jeżeli nadal jesteście na nitramigenie to poszukaj innego mleka. Być może masz tak jak ja z córką. Mala na nutramigenie wymiotowała, ulewala, robila zielone kupy odparzające tylek. Plakala, nie chciala jesc... kupiliśmy jej mleko nan optipro plus i sama zdecydowałam o zmianie mleka i to była najlepsza decyzja. Po kilku dniach jak ręką odjął. Butelki mieliśmy tomme tippie. Potem żadnych kolek, bólów brzucha itp. Po wertowaniu składów, i opini mleka nutramigem wlasnie pisali rok temu o zmianie składu i złych reakcjach dzieciakow na to mleko... pointeresuj się tym bo szkoda maluszka.

Jeżeli nadal jesteście na nitramigenie to poszukaj innego mleka. Być może masz tak jak ja z córką. Mala na nutramigenie wymiotowała, ulewala, robila zielone kupy odparzające tylek. Plakala, nie chciala jesc... kupiliśmy jej mleko nan optipro plus i sama zdecydowałam o zmianie mleka i to była najlepsza decyzja. Po kilku dniach jak ręką odjął. Butelki mieliśmy tomme tippie. Potem żadnych kolek, bólów brzucha itp. Po wertowaniu składów, i opini mleka nutramigem wlasnie pisali rok temu o zmianie składu i złych reakcjach dzieciakow na to mleko... pointeresuj się tym bo szkoda maluszka.
Dziękuję za odpowiedź ❤️ byłam na Nan od początku i mała lekko ulewala i moja pediatra zaleciła zmianę mleka na Bebilon, co było błędem... Teraz jesteśmy na Neocate i jest mega poprawa, tylko przyszły pleśniawki i teraz to nas męczy... Nutramigen to był błąd.

Dziękuję za odpowiedź ❤️ byłam na Nan od początku i mała lekko ulewala i moja pediatra zaleciła zmianę mleka na Bebilon, co było błędem... Teraz jesteśmy na Neocate i jest mega poprawa, tylko przyszły pleśniawki i teraz to nas męczy... Nutramigen to był błąd.
Grunt to że jest lepiej. Pleśniawki zejdą a mleko juz dobrane i wkoncu bedzie bez nerw co karmienie... U nas nutramigen tez był błedem

Do góry