porozmawiaj ale z drugiej strony zrozum jego obawy. mojego przekonywania lekarza nie ruszyly i swiecona woda tez nie) poprostu przeczekasz swoje i tyle jak wieeeeeeeeeele kobit ciezarnych. nie przejmuj sie niczym. maz za to wieczorami non stop tulil sie do brzuszka, gadal, wolal mala po imieniu a ona go kopala po uszach, po glowie)) i to bylo dla mnei cudowne bo widzialam jaka relacje sie meidzy nimi tworzy od zarodka))
reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Rozmawiałam z M dziś wieczorem , szczerze i otwarcie przyznał ze boi sie o nas ... Ze nie może pytając myśleć ze mógłby mi albo małemu coś zrobic. Chodzi o to ze jeden na zwolnieniu lekarskim od kilku miesięcy, lekarz zabronił mi pracować ( mimo ze pracuje w cieplutkim biurze ) kazał odpoczywać i nie wykonywać meczacych prac domowych nawet. Do tego stwierdzili u mnie blokadę serca , niby nic groźnego ale testują dalej, póki co stanęło na tym ze wszystkie te przypadlosci są ścisłe związane z ciąża .i dla tego jak twierdzi boi sie zblizen , boi sie konsekwencji mimo ze lekarz , położna zapewniali , ze jeżeli czuje sie na siłach i mam ochotę to nie ma przeciwskazan ... Rozumiem go I nie bede go zmuszac . Mam tylko nadzieje ze po pologu wszystko wroci do normy ;-) pozytywne myslenie
Tygrysek1985
no widzisz naprawde warto o wszystkim rozmawiac
Tygrysek1985
bedzie ok ja zyje wedle zasady zeby wszystko przegadac z m przed snem to bardzo pomaga
U mnie było tak samo z tą różnicą, że ja czekałam ponad rok a potem jak się okazało miał dwie na boku. Porażka.
Rozmowa zawsze jest lekiem na cale zło, balsamem dla duszy
najważniejsze, że jest super i jesteś szczęsliwa
Rozmowa zawsze jest lekiem na cale zło, balsamem dla duszy
najważniejsze, że jest super i jesteś szczęsliwa
Ostatnia edycja:
k@m@ - ,,Ogłaszam wszem i wobec że moj mąż ma ochote na sex
I to jeszcze jaką
nie mogłam dłużej zwlekac, porozmawialiśmy, zainicjowałam rozmowe, wyjasnilismy sobie wszystko i jest booosko,,
TO CHYBA NIE WSZYSTKO SOBIE WYJAŚNILIŚCIE .
TO CHYBA NIE WSZYSTKO SOBIE WYJAŚNILIŚCIE .
reklama