jakos MAM OCHOTE NA SEKS z wlasnym mezem.
Ja tez MAM ochote na seks :-)
Mi sie w sferze intymnej z mezem swietnie uklada :-)
A zalozycielce tematu zycze jakiegos sensownego wyjscia z trudnej sytuacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakos MAM OCHOTE NA SEKS z wlasnym mezem.
Mialam jednak cicha nadzieje, ze przekonam ktoras z tych "mniej temperamentnych", do tego, ze zainicjowanie seksu, czy nawet "zmuszenie " sie do tego DLA DOBRA PARTNERA nie jest az tak tragiczna rzecza.
No ale wy sie dzielnie upieracie przy swoim, ze nawet dla ukochanej osoby, cos takiego jak zainicjowac seks, a bron boze sie do niego "zmusic" jest rzecza NIEWYKONALNA.
Ja nie twierdze, ze maz jej nie kocha, bo na pewno ja kocha, ale przez to odrzucenie, odtracenie, sil moze (ale nie musi)poczuc sie niekochana czy nieatrakcyjna. niech sie sama zainteresowana wypowie, czy tak jest czy nie. zreszta z gory ja przeprosilam za te spekulacje. Przeczytaj sobie jeszcze raz co napisalam, bo nie chce sie powtarzac po 100 razy. pozdro!
Nadal nie wiem co mam zrobić żeby zadowolić i siebie i Męża. Zaczynam tracić nadzieję na to czy w ogóle da się coś zrobić, tylko z moimi chęciami.
Próbowałam znów rozmowy, wspomniałam też o specjaliście... to nawet nie zostałam potraktowana poważnie. Teraz jak chce jakąkolwiek rozmowę zacząć jestem po prostu ignorowana...