reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy w sypialni

no wiec wczoraj w koncu sie nam udalo bo maz przyszedl wczesniej z pracy :-) ale jak mala go zobaczyla to dostala ataku szczescia i jej sie odechcialo spac w koncu coreczka tatusia. no ale w koncu zasnela ale i tak sie obudzila w trakcie no coz takie uroki posiadania dziecka

reklama
My czasem wykorzystujemy n.p drzemkę malucha,szybki spontan jest najlepszy, kiedy nie bylo jeszcze Kacperka z nami to czesto kochalismy sie w plenerze, taki dreszcyk emocji pobudza, fajnie tez jest w aucie tylko malo miejsca,
Jak wiesz ze n.p mąz ma wrocic z pracy warto puscic dziecko bajkę czy sprobowac uspac, i wykorzysttac chwile n.p w lazience na wannie :p :) u nas to jest chyba najlepsza pozycja, no ogolnie znalezienie dla siebie najlepszej pozycji.

Że też my nie mamy warunków do tego, żeby tak wykorzystywać każdą okazję, bo mieszkamy z rodzicami to raz, a dwa nasz młoda to nie usiedzi przy bajce i wszędzie łazi za nami, nawet za mną do wc.

A nasze dziecko wczoraj nam zrobiło niespodziankę i zasnęło u babci ;-) Najpierw mąż mnie wkurzył bo ja tu coś sugeruję a on mi na to, że taki mecz :wściekła/y: Potem już dałam sobie spokój i położyliśmy się już spać a tu mąż nie dał za wygraną i wykorzystał okazję wolnej chaty :-p
Fakt, że dziś ledwie na oczy patrzę bo poszliśmy spać po 1 a o 4 musieliśmy się stawić u babci (jechała do pracy i ktoś musiał zostać z dzieckiem) ale warto było :-)

A nasze dziecko wczoraj nam zrobiło niespodziankę i zasnęło u babci ;-) Najpierw mąż mnie wkurzył bo ja tu coś sugeruję a on mi na to, że taki mecz :wściekła/y: Potem już dałam sobie spokój i położyliśmy się już spać a tu mąż nie dał za wygraną i wykorzystał okazję wolnej chaty :-p
Fakt, że dziś ledwie na oczy patrzę bo poszliśmy spać po 1 a o 4 musieliśmy się stawić u babci (jechała do pracy i ktoś musiał zostać z dzieckiem) ale warto było :-)

;-) fajnie, to może kłótnie z Tobą go kręcą? Jak się wkurzysz na niego nie o seks tylko o mecz lub coś innego i odpuszczasz sobie starania o współżycie to może go wtedy kręci, że jesteś taka zła i mysli że teraz trzeba cie ugłaskać? :>

Że też my nie mamy warunków do tego, żeby tak wykorzystywać każdą okazję, bo mieszkamy z rodzicami to raz, a dwa nasz młoda to nie usiedzi przy bajce i wszędzie łazi za nami, nawet za mną do wc.
ale my tez mieszkamy z rodzicami :) tylko kombinujemy :p wlasciwie to mieszkamy tu już z rodzinką ostatni tydzien, bo konczymy remont na swoim mieszkanku,
po prostu kombinujemy, :)

To ja też spróbuje tak pokombinować, bo wiem że mężowi brakuje takie seksu w ciągu dnia. Zdarzało nam się tak często, ale przed ciążą pierwszą i drugą, a teraz jakoś już dawno nie.

Tylko pogratulowac postępu :-D

reklama
Do góry