reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy naszych dzidziorków

Anulka59 boje sie troche probowac nowych masci i kremow,bo Filip po wielu rzeczach ma wysypke :( ale chyba kupie,bo jest coraz gorzej :( juz nawet wietrzenie i pieluszki tetrowe nie pomagaja,niemowiac juz o sudocremie i kartoflance.
dzis w nocy Filip zrobil kupe i zauwazylam dopiero rano jak sie obudzilismy. no i od tego mu sie pogorszylo. wczoraj nawet bylo lepiej i myslalam,ze kryzys zarzegnany,a tu nic z tego :( teraz juz go to boli,bo nawet nie chce dac dotknac pupy i strasznie jest marudny. jak sie nic nie zmieni do jutra,to pojdziemy do lekarza. do tego doszedl nam katar sienny i znowu alergia poakrmowa dala o sobie znac :( wszystko moja wina,najwidocziej jestem zla matka. alergikiem Filip tez jest po mnei. juz nie wiem co robic,pediatra powiedzial,ze to minie i nie jest tak zle,ale przeciez Filip cierpi przez ta glupia biegunke. ryczec mi sie che,bo jestem calkowicie sama. Dawid w pracy,mama i cala rodzina jakies 100 km ode mnie. i do tego wszystkiego szef Dawida zrobil sobie wakacje i nie wyplaca pensji. nic tylko wyskoczyc przez okno :(

reklama
Estenskar nie załamuj się wszystko się ułoży.
Zachęcam spróbuj Alantan Plus, naprawdę bardzo dobra maść, mój Kamil miał dość wrażliwą skórkę po urodzeniu i spokojnie stosowałam tę maść. Teraz smaruję mu pupcię nia tak zapobiegawczo, od czasu do czasu.

A na biegunkę spróbowałabym dać mu popić trochę wywaru z marchewki, pomaga. Kiedyś mama tak u nas stosowała. pogotuj marchewkę dosć długo i potem daj mu trochę tej wody do picia.

estenskar wydaje mi się że alantan pomoże bo on też jest na uczulenia.Nie załamuj się śłońce na pewno dla was zaswieci.

estenskar słonko nezałamuj się. Jesteś najlepszą mamą na świecie!!!!!!! :laugh:

juz jest lepiej ;D alantan pomogl i biegunka ,mam nadzieje, juz przechodzi. dziekuje Wam baardzo. fajnie jest sie wygadac i uslyszec dobra slowo. baaardzo wielkie dziekuje ;D ;D

u nas z paluszkiem coraz lepiej, na szczęście obyło się bez chirurga, ale niestety to samo zaczyna się dziać w drugiej nóżce... ja już nie wiem, chyba po prostu mu tak same te paznokcie rosną... ???

ithilin a jak obcinasz paznokietki? Bo powinno się raczej prosto, nie zaokrąglać przy bokach, wtedy raczej nie będą wrastać. Chociaż niektóre dzieci tak już mają

nie ma juz biegunki ;D odeszla w zapomnienie ;D i pupa tez prawie wyleczona ;D dziewczyny jestem Wam baaardzo wdzieczna. alantan jest super. dziekuje jeszcze raz :-* buziaki wielkie

reklama
No proszę... tu rozgorzał temat biegunek, a ja mam problem z zaparciami u Kasieńki... :( Nie daje dotknąć czasem pupy, raz pękł jej chyba odbyt :( Nie wiem co robić...

A z innej beczki: boi sie obcych i strasznie płacze. Jak już się wytraszy gdy ktos do niej przemówi to nie moge jej uspokoic :( Tylko mama i tata...

Do góry