reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy naszych dzidziorków

reklama
Kompletnie przestałam myśleć o oczku. Adaś jakieś pół godziny temu zleciał mi z łóżka. Całe szczęście nic mu się nie stało, nie ma nawet guza (mam gruby dywan, a z łóżka jest jakieś 30cm w dół) ale napłakał się biedaczek a ja razem z nim. Zostawiłam go z mężem, tak się bawili że małżonkowi się przysnęło- a mały przeturlał się przez dwie kołdry no i gwizdnął. Teraz śpi bo ten płacz tak go wymęczył.
Jutro idziemy do neurologa to może i do okulisty zachaczymy, no chyba ze mi każą znowu czekać pół dnia.

dzewczyny,ostatnio Filip tez mial odparzenia(pomimo,ze przez caly czas uzywamy sudocremu) no i pomogla zwykla maka kartoflana. po jednym dniu pupa byla juz taka ladna. my tez mamy problem :( Filip od tygodnia ma biegunke,bylismy juz u pediatry,ale lekarstwa nie pomogly. jutro idziemy znowu. niestety przez ta paskudna biegunke Filip schudl troszeczke :( na szczescie nie boli go brzuszek i znosi to bardzo dzielnie. mam nadzieje,ze to przez zabki.

Ja stosowałam tę maść borną, którą zapisała lekarka, w trzy dni pupa wróciła do normy.
Estenskar oby to szybko minęło
Eg mojej koleżanki synek miał zatkany kanalik w 1. miesiącu życia, poszli raz do okulisty i do dziś mają spokój

estenskar życzymy zdrówka Filipowi!!! a my też dziś wybieramy się do Zagórskiej, na 15.15, może się spotkamy :) Olek ma z kolei problem z paluszkiem, chyba paznokieć wrasta czy coś... już raz miał coś takiego, ale szybko samo przeszło, a teraz wygląda coraz gorzej...

Och biedne te nasze dzieciaczki, żal mi się zrobiła jak tak sobie czytam...

Kamilek tez chos zachorzał, ale ja myslę ze to ząbki, dziś w nocy to w sumie spał około 2,5 godziny a reszta to marudzenie, w dzień jest tak samo, a do tego jeszcze przyplątała się temperatura 38.
Myślicie że to mogą być ząbki???

elusiu myslę, że to moga być ząbki, chociaż tak wysoka temperatura mnie osobiście by chyba zaniepokoiła... Olek jak ząbkował na razie miał maksymalnie 37,4.

reklama
My już po lekarzu, nie wygląda to najlepiej... na razie mamy maść antybiotykową i riwanol, ale Olek dostał też awaryjne skierowanie do chirurga... :-[ to pewnie moja wina, ale ja juz naprawdę nie wiem jak mam mu obcinać te paznokcie u nóg. Przecież to jest prawie niemozliwe żeby je obciąć! albo mam takie beznadziejne nożyczki... jakich nożyczek do paznokci używacie?

Do góry