reklama
Kompletnie przestałam myśleć o oczku. Adaś jakieś pół godziny temu zleciał mi z łóżka. Całe szczęście nic mu się nie stało, nie ma nawet guza (mam gruby dywan, a z łóżka jest jakieś 30cm w dół) ale napłakał się biedaczek a ja razem z nim. Zostawiłam go z mężem, tak się bawili że małżonkowi się przysnęło- a mały przeturlał się przez dwie kołdry no i gwizdnął. Teraz śpi bo ten płacz tak go wymęczył.
Jutro idziemy do neurologa to może i do okulisty zachaczymy, no chyba ze mi każą znowu czekać pół dnia.
Jutro idziemy do neurologa to może i do okulisty zachaczymy, no chyba ze mi każą znowu czekać pół dnia.
dzewczyny,ostatnio Filip tez mial odparzenia(pomimo,ze przez caly czas uzywamy sudocremu) no i pomogla zwykla maka kartoflana. po jednym dniu pupa byla juz taka ladna. my tez mamy problem Filip od tygodnia ma biegunke,bylismy juz u pediatry,ale lekarstwa nie pomogly. jutro idziemy znowu. niestety przez ta paskudna biegunke Filip schudl troszeczke na szczescie nie boli go brzuszek i znosi to bardzo dzielnie. mam nadzieje,ze to przez zabki.
AsiaM
mama czterech córek
Ja stosowałam tę maść borną, którą zapisała lekarka, w trzy dni pupa wróciła do normy.
Estenskar oby to szybko minęło
Eg mojej koleżanki synek miał zatkany kanalik w 1. miesiącu życia, poszli raz do okulisty i do dziś mają spokój
Estenskar oby to szybko minęło
Eg mojej koleżanki synek miał zatkany kanalik w 1. miesiącu życia, poszli raz do okulisty i do dziś mają spokój
estenskar życzymy zdrówka Filipowi!!! a my też dziś wybieramy się do Zagórskiej, na 15.15, może się spotkamy Olek ma z kolei problem z paluszkiem, chyba paznokieć wrasta czy coś... już raz miał coś takiego, ale szybko samo przeszło, a teraz wygląda coraz gorzej...
Och biedne te nasze dzieciaczki, żal mi się zrobiła jak tak sobie czytam...
Kamilek tez chos zachorzał, ale ja myslę ze to ząbki, dziś w nocy to w sumie spał około 2,5 godziny a reszta to marudzenie, w dzień jest tak samo, a do tego jeszcze przyplątała się temperatura 38.
Myślicie że to mogą być ząbki???
Kamilek tez chos zachorzał, ale ja myslę ze to ząbki, dziś w nocy to w sumie spał około 2,5 godziny a reszta to marudzenie, w dzień jest tak samo, a do tego jeszcze przyplątała się temperatura 38.
Myślicie że to mogą być ząbki???
reklama
My już po lekarzu, nie wygląda to najlepiej... na razie mamy maść antybiotykową i riwanol, ale Olek dostał też awaryjne skierowanie do chirurga... :-[ to pewnie moja wina, ale ja juz naprawdę nie wiem jak mam mu obcinać te paznokcie u nóg. Przecież to jest prawie niemozliwe żeby je obciąć! albo mam takie beznadziejne nożyczki... jakich nożyczek do paznokci używacie?
Podziel się: