reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy naszych dzidziorków

Adaś miał kolki tylko w 1 miesiącu przez jakieś 1,5 tygodnia, potem przez 2 tygodnie podawałam mu Sab Simplex i przestałam- kolki ustąpiły.

reklama
kurcze,moja mała ma za uszkiem takie małe azs,od paru dni strasznie ją to swędzi bo trze rączką i popłakuje :( nie wiecie jak to załagodzić? przecieram oilatum ale to nic nie daje a mojej pediatry już nie ma dziś w pracy :p

Dziewczyny, jakby któraś z Was miała ochotę na książki: "Uśnij wreszcie" i "Język niemowląt", to chętnie udostępnię w wersji elektronicznej. Piszcie na i_b@o2.pl. Warto!

No własnie weszłam żeby zapytać co na swędzące krostki? :( :( :( Kasia dostała wręcz plam na karku i szyi i trze się, drapie, denerwuje a ja nie mogę dodzwonić się do przychodni :( I znów podejrzewam skazę. Jutro idę, a jak lekarka znów powie że "cos tam" to klnę się że zmieniam lekarza :mad: Gdyby to była skaza bepanthen pomoże? tak czy siak- spróbuję! Dzięki EG16

Nie wiem czy na skazę pomoże ale Adas miał ostatnio takie swędzące krostki na jednym policzku i po Bepanthenie zeszły.

nie sadziłam ze moj maluszek ma tak wydajne płuca, jak dzisiaj na rehabilitacji dał popis to myslałm ze oguchnę. I poraz pierwszy był zdziwiony ze nikt nie reaguje na jego wrzaski.

eg16 pisze:
Nie wiem czy na skazę pomoże ale Adas miał ostatnio takie swędzące krostki na jednym policzku i po Bepanthenie zeszły.
kupiłam dziś bepanthen :) (ledwo powiedziałam farmaceutce o co mi chodzi bo po spacerku miałam zamarzniętą szczękę ;) ) ale mam :) ile razy można tym smarować ? jest tylko jeden bepanthen dla wszystkich?

kunda
Kunda pisze:
nie sadziłam ze moj maluszek ma tak wydajne płuca, jak dzisiaj na rehabilitacji dał popis to myslałm ze oguchnę. I poraz pierwszy był zdziwiony ze nikt nie reaguje na jego wrzaski.
jak to wytrzymałaś ? nie miałaś ochoty podejść i przytulić maluszka?

karolinna pisze:
kupiłam dziś bepanthen :) (ledwo powiedziałam farmaceutce o co mi chodzi bo po spacerku miałam zamarzniętą szczękę ;) ) ale mam :) ile razy można tym smarować ? jest tylko jeden bepanthen dla wszystkich?
Smarowałam 2-3 razy dziennie, chyba jest tylko jeden rodzaj.

reklama
Karolina miałam ale wiem ze to dla jego dobra. W domu jak troszeczke za długo popłacze to od razu sa rączki a tam nie.

Do góry