reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

Dziekuję Wam kochane za wszystkie rady. kapusta się chłodzi. Zrobiłam wcześniej ciepłą kąpiel piersiom i udało mi się odciągnąć laktatorem trochę pokarmu ale tylko po to żeby brodawka byla miększa i można ją było wsadzić w tą osłonkę. Nakarmiłam małą na leżąco i rzeczywiście taka pozycja nam lepiej pasuje:tak: Także prawa pierś poki co trochę puściła, następne karmienie z lewej i mam nadzieję że uda mi się powtorzyć ten wyczyn co z prawą:tak:

reklama
Dziekuję Wam kochane za wszystkie rady. kapusta się chłodzi. Zrobiłam wcześniej ciepłą kąpiel piersiom i udało mi się odciągnąć laktatorem trochę pokarmu ale tylko po to żeby brodawka byla miększa i można ją było wsadzić w tą osłonkę. Nakarmiłam małą na leżąco i rzeczywiście taka pozycja nam lepiej pasuje:tak: Także prawa pierś poki co trochę puściła, następne karmienie z lewej i mam nadzieję że uda mi się powtorzyć ten wyczyn co z prawą:tak:
Brawo!! Trzymamy kciuki za lewą!! Dzielna jesteś mama:)

Kochane jesteście najlepsze!!:-):-)
Wzięłam sobie Wasze rady do serca i jest lepiej. Cycki obłożone, lekko śmierdzi ale trudno. Moja maleńka zadowolona, nakarmiona teraz sobie śpi z tatusiem:-D bardzo Wam dziękuję za wszystkie rady, a szczególnie Agutkowi bo wyobraźcie sobie że kochana do mnie zadzwoniła i jednak rozmowa z osobą która dużo wie w temacie jest zbawienna. Wniosek jest jeden- najważniejsze jest nastawienie psychiczne i tyle:tak::tak:

ooo coś czuję, że niejedna będzie do Agutka po pomoc się zgłaszać, super że Cię wsparła i już lepiej! z każdym dniem teraz będzie łatwiej

onanana, suwaczek zmień :-)

onanana super, BRAWO!!!!!!! Jesteś dla nas też żywym przykładem na to, że gdy pojawią się problemy nie wolno się poddawać i każdy kryzys można zażegnać!

reklama
Do góry