I
inna_a
Gość
a ja używam activ pampers 3 i na mojego są już w sumie dopasowane kupiłam dada na próbe, bo tam 28zł jest za 64 szt to w cenie pampersa miałabym dwa takie opakowania, ale jednak zostane przy pampers, bo w dada jak mały zrobi siku to ma wilgotno a w pampers może sikać litrami i sucho jest tak wchłania, a na noc lepiej żeby w siśkach nie leżał jednak cena czasem gra role. Patrząc na to fakt taniej, ale dada zużyje więcej żeby maleńki miał sucho, a pampers mniej wyjdzie na to samo, a mój synuś dużo siusi Teraz pampers kupiłam w tej samej cenie, ale więcej sztuk chyba o 10 jakaś promocja.
Jeśli chodzi o witamine też kupiłam K + D i cała butelka pełna nowa a tu dowiedziałam się, że muszę go dokarmiać jednak i tak mu daję, ale po 1 kropli. Fakt mówili w szpitalu,że jak karmi się MM to już nie wolno tych witaminek dwóch na raz, ale ja karmię pół na pół więc myśle, że jak po 1 kropli mu daje nic się nie stanie.
Jeśli chodzi o witamine też kupiłam K + D i cała butelka pełna nowa a tu dowiedziałam się, że muszę go dokarmiać jednak i tak mu daję, ale po 1 kropli. Fakt mówili w szpitalu,że jak karmi się MM to już nie wolno tych witaminek dwóch na raz, ale ja karmię pół na pół więc myśle, że jak po 1 kropli mu daje nic się nie stanie.