AnnaJ007
Fanka BB :)
Cocca ja podobnie.Wcześniej odciągałam po 60 ml z jednej piersi a po tym stresowaniu się to ok 50 ml z obu piersi.... Mam nadzieję że laktacja jeszcze wróci.Muszę się udać do poradni laktacyjnej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojemu moze sie nie ulewa ale pamietam ze w szpitalu jak mi sie zaczal nawal to Samiego nie moglam oderwac go od cyca bo musial go cyckac i tak jadl i spal przez kilka godzin a potem chyba z przejedzenia to juz go brzuchol bolal i stwierdzilam ze synus ma straszna potrzebe ssania i dalam mu smoka (a mam z Aventa smok 0+) i jak narazie to nie zauwazylam zeby sie mu zaburzalo ssanie,cycka ssie jak smok,butle tak samo a smok go uspakaja i pomaga mu zasnac i jak juz zasnie to go wypluwa sam od siebie :-);-)To co robić jak młoda niby najedzona, odbije sie jej, uleje ze 2, 3 razy, a ona dalej garnie sie do cyca, szuka go i chce ssać, może smoczek jest dobrym wyjściem, tylko jaki???? ....żeby nie zaburzyć odruchu ssania cyca..
aqua robilam tak samo, a teraz czasem muszę podać drugą, bo Poliszonek je jak smok, też w ciągu 2 tyg pół kg przybrała, rosną nam te dzieciorki!ankusch ja daję na zmianę, jedno karmienie jedna pierś, drugie karmienie druga pierś. Jak ją ostatnio położna ważyła to wyszło, że przez 2 tyg przybrała pół kilo więc nam to służy