ja tez jestem wierna dadzie, chociaz ostatnio mi wpadły happy ale uważam, że są sztywne i dzisiaj kupa i siki były obok, a nie w środku. Baby dreamy też nawet spoko tylko dla mojego malego 3 jeszcze jakby ciut przy duże. za to dada - rewelacja!
reklama
syl84
Fanka BB :)
ja chyba następną paczkę też kupię 4, ja obecnie stosuję naprzemienie pampersy activ i slep&play. Activ na noc bo jednak więcej wytrzymują, a s&p bo są w realu w promocji w chusteczkami, zressztą cena jest przystępna a jakość jak najbardziej zaspokaja nasze potrzeby
Gola84
My jeziemy na Pampersach Avtive baby, zużyłyśmy też jedną paczkę Lidlowskich Tourjous - czy jakoś tak, a teraz na przemian z pampersami są DADA i są super )
PS pampersy kupujemy w Selgrosie i 6pak chusteczek pampersa też bo dużo taniej niż normalnie w sklepach
PS pampersy kupujemy w Selgrosie i 6pak chusteczek pampersa też bo dużo taniej niż normalnie w sklepach
AnnaJ007
A u nas jeszcze 3 pampersów baby dry-na noc i activ fit na dzień...ale już 4 mam zakupione 2 paczki i jedną pieluszkę przymierzyłam i są ok rozmiarowo więc zużywamy reszte 3
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
My uzywamy Pampers baby dry 3 teraz ale zostalo mi kilkanascie sztuk tylko wiec konczymy te i juz mam zakupione Pampers active 4
reklama
Ja kupiłam dziś pampersy activ i happy, zrobiłam zapasy jak na wojnę ale pieluchy idą jak woda! pisałam wcześniej że pampersy mi siuśkami dawały i to jednak chyba od wit D, bo jak teraz nie daję kilka dni to nic nie czuć :-)