reklama
ankusch
Fanka BB :)
Dziewczyny współczuje wam z tym ulewaniem waszych dzieciaczków..moja może z 3 razy tylko tak porządnie ulała a tak to z nią problemu nie miałam tylko gorzej z odbiciem po jedzeniu..i szybko się wybudza jak nie odbije porządnie.
My dziś w domu cały dzień mała od 8 spała tylko 30min i teraz za nic nie mogę jej uspać a ona zadowolona nie myśli o spaniu..teraz leży w łożeczku coś sama gada do siebie się żali jaka ja to nie dobra
My dziś w domu cały dzień mała od 8 spała tylko 30min i teraz za nic nie mogę jej uspać a ona zadowolona nie myśli o spaniu..teraz leży w łożeczku coś sama gada do siebie się żali jaka ja to nie dobra
Mi coś Artur ostatnio cześciej ulewa i nawet czasem się zdarzy, że na odległość.
Ankusch też zauważyłam, że jak w nocy nie odbije to szybko się budzi, jak jest zaspany albo śpi, to wtedy muszę go nieźle tarmosić żeby odbił, czasem się nie udaje, kładę go i dopiero po czasie odbija.
Teraz ucina sobie trzecią drzemkę od rana, także nawet dziś grzeczny :-) (odpukać- nie chwalmy dnia...)
Ankusch też zauważyłam, że jak w nocy nie odbije to szybko się budzi, jak jest zaspany albo śpi, to wtedy muszę go nieźle tarmosić żeby odbił, czasem się nie udaje, kładę go i dopiero po czasie odbija.
Teraz ucina sobie trzecią drzemkę od rana, także nawet dziś grzeczny :-) (odpukać- nie chwalmy dnia...)
Gola84
Dziewczyny, Pola dużo śpi w ciągu dnia, jak jest aktywna z - 1,5 godziny - 2 godz - przewijanie, karmienie, mata, bujaczek, rączki, to potem już marudzi chce spać - i śpi z 2 godziny jak nic. Chyba, że jest akcja brzuszek nieszczęsny, to nic ni ma, spania, bujaczka, maty - są tylko ręce , które i tak nie potrafią ukoić tego bólu, ale chociaż tak mogę jej pomóc. Nigdy nie ulewała - chyba raz się zdarzyło, ale to troszeczkę i w szpitalu wodami płodowymi na drugi dzień.
Ale jest z Niej rozkrzyczana dziewczyna, wszystko musi mieć na hura, kocham moją skorpionicę!
Ale jest z Niej rozkrzyczana dziewczyna, wszystko musi mieć na hura, kocham moją skorpionicę!
Marta_Ka_82
Początkująca w BB
u nas byly ostatnio straszne akcje z brzuszkiem, az pojechalismy do przychodni dyżurnej. Usłyszalam tylko "atak mocnej kolki" i tyle. Na szczęście postanowiłam odstawić espumisan i delicol ( od razu całkowicie, nie zaniżałam ilości podawania aż do zera) i teraz pięknie je, pięknie odbekuje i ślicznie się wygazowuje ;-) A w nocy, jeśli nie chce mu się odbić, to go lekko poklepuję po pleckach lub kładę się z nim a brzuchu i wtedy szybko odbija
Płuca ma wielkie i bardzo pojemne, bo czasem jak wrzaśnie po mleczko to aż mnie uszy bolą mały niecierpliwiec
Płuca ma wielkie i bardzo pojemne, bo czasem jak wrzaśnie po mleczko to aż mnie uszy bolą mały niecierpliwiec
moja Liwia od wczoraj jest strasznie marudna co ja uśpię i odłożę do łóżeczka to po 5 minutach się wybudza praktyczne cały dzień dziś mi na rekach wisi czy to kolejny skok rozwojowy czy z większej marudy zrobiła się jeszcze większa maruda nie mam już siły ale tak ją kocham nad życie własnie śpi mi na rekach
reklama
Margana
Dziewczyny strasznie Wam współczuje tych kolek i ulewań! Mam nadzieje, ze niebawem sie wszystko unormuje. U nas brak takich atrakcji, czasem tylko problem z bączkami;-)
Natalce chyba się zaczyna robic ciemieniucha Ma takie suche łuszczace się miejsce na główce. Nie jest to na razie duże. Póki co smaruje oliwką przed kapiela i wyczesuję, ale juz zamówiłam maść z Musteli. Mam nadzieje, ze sie bardziej nie rozwinie.
Mam do Was pytanie: Czy to moze swędzieć? Dziś Natalka jest taka jakaś bardziej marudna, chociaż wcale nie cały czas i tak sie zastanawiam czy chwilami ja to nie swędzi.
Natalce chyba się zaczyna robic ciemieniucha Ma takie suche łuszczace się miejsce na główce. Nie jest to na razie duże. Póki co smaruje oliwką przed kapiela i wyczesuję, ale juz zamówiłam maść z Musteli. Mam nadzieje, ze sie bardziej nie rozwinie.
Mam do Was pytanie: Czy to moze swędzieć? Dziś Natalka jest taka jakaś bardziej marudna, chociaż wcale nie cały czas i tak sie zastanawiam czy chwilami ja to nie swędzi.