reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problem z Teściową

gaga pisze:
Lilak ja pamiętam o ty kredycie ale nie miałam okazji pogadać z mamą, a dalej się będziecie starać ???
W każdym razie cieszę się z wami, na reszcie spokój, a los obdazył was malutką :)

Gaguś nic nie szkodzi ;)
my staramy sie dalej w innym banku
tzn.zaczniemy dopiero sie starac

a do tego czasu bedziemy wynajmowac :)

oczywiscie jak sie cos dowiesz daj znac :laugh: ;)

reklama
Moja jest chyba w porządku czasami mam nawet wrazenie że bardziej jest za mną niż za swoim synem.Ale z zchęcią też bym się wyprowadziła bo ma swoje wady.Włazi mi co troche do pokoju bo chce pogadac a ja akyrat oglądam jakiś film albo czytam ,a on stoi i gada.Albo też lubi sobie pokrzyczec o jedno i to samo drze się cały dzień,jak ma pretensje o coś do mojego męża stoi u nas pod drzwiami i gada na cały gardło co on takigo zrobił.Dośc mam tego ale nie stac nas na mieszkanie.

Moja tesciowa jest Ok! mysle ze mam w niej wsparcie i ze tak pozostanie.Ale za pewne tylko dlatego ze nie mieszkamy razem na szczescie i to samo dotyczy mojej mamy bo tez mieszka z dala od nas bo w Czechach ale napewno dla nas wszystkich jest to plus jak sie tak czesto nie widujemy ale za to czesto dzwonimy ::)

A co jeśli niedoszła teściowa udaje zaoferowaną i taką opiekuńczą tylko nawet zadzwonić po 2 tygdoniach nie potrafi? a najgorsze, że Tatuś dziecka nie widzi w tym nic złego, dla niego to normalne i że skoro my mamy samochód to możemy do nich jeździć a nie ona się będzie tłukła autobanem... ??? no sory bardzo, ale czy w połogu to też ja będę do niej jeździć :mad:

kochanie moze to dziwne ale u nas też my jeździmy do teściów choć obie strony mają samochody ale moja teściowa DUSI sie w bloku wieć ... my jeździmy niestety do niej a ona na palcach jednej ręki moge policzyć ile była u nas odkąd urodziła sie kornelia a mineło juz 16 msc!!!

a dzwoni?
nie wiem mi się to wydaje dziwne, tym bardziej, że mój brat już na swoim i jak jego żona zaszła w ciążę to moi rodzice przynajmniej raz na 2 tgodnie jeździli a bynajmniej jeśli już nie to dzwonili często i o zdrowie się pytali... A tu nic, żadnej inicjatywy ::) a jak my juz pojedziemy to w tedy udaje wielce zainteresowaną... irytuje mnie to :mad:

pelnapsikus z moją teściową podobnie, ale to nie jest spowodowane tym że się nie interesuje, tylko mój mąż tak wyćwiczył swoich rodziców, że sie nie wtrącają :) jak on zadzwoni to zawsze chętnie przyjadę, lub nas zaproszą, ale tak to czekają ;D a jak ich już skręca to dzwonią z pytaniem czy nie przeszkadzają aby ;D może u ciebie podobnie

reklama
gaga pisze:
pelnapsikus z moją teściową podobnie, ale to nie jest spowodowane tym że się nie interesuje, tylko mój mąż tak wyćwiczył swoich rodziców, że sie nie wtrącają :) jak on zadzwoni to zawsze chętnie przyjadę, lub nas zaproszą, ale tak to czekają ;D a jak ich już skręca to dzwonią z pytaniem czy nie przeszkadzają aby ;D może u ciebie podobnie

hehe nie nie :)

Do góry