reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problem z Teściową

Gago bede ogromnie wdzieczna!!!!

a przepisy sie zaoszczyły na kredyty w obcych walutach

normalnie nie moge z tego poje.banego kraju :mad:
polska to takie biedaki a jeszcze ci utnął kredyty w innych walutach by brac w pln :mad: :mad:
my jak porownywalismy kredyt w pln i frankach szw. to zaoszczedzilibysmy biorąc franki z ok 100zł!!!

to jest cos!!!
dla nas 100zł to jest duzo

reklama
doskonale cie rozumiem
moja sytuacja finansowa jest dobra ale rate obliczyli nam 425 franki a 650 pln z czego na 30 lat franki odsetki 70 tys a złotówki ? 170 tyś koszmar prawda i jakieś nieporozumienie

zycze powodzenia

czytam dziewczyny wasze listy i i wlosy deba mi staja na glowie !! TRAGICZNA TRAGEDIA :p
Ja mialam takie chece z niedoszla tesciowa(chwala Bogu ze niedosz
Gdy przychodzilam do swojego chlopaka (mial wtedy 30 lat!!) robila awantury.Nigdy mu nie bylo wolno poczestowac mnie np zupa czy kromka chleba,gdy szlam prosto po pracy do niego.Nie wolno mi bylo skorzystac z lazienki czy ubikacji.Ale ja to olewalam.Poprostu szlam.Gdy dostalam krowotku i poszlam do ubikacji (krew sie leje strumieniami,karetka mnie zabrala na sygnale)ta wyskakuje z tekstem "nie zycze sobie zeby TA osoba krecila sie po moim domu.Czesto taki tekst slyszalam w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam jej ze "dom to sie ma pod miastem a nie zasrane 50 od spoldzielni mieszkaniowej.Ze jest skonczona idiotka bez rozumu i z taka kretynka szkoda gadac.Nawet nie zyczylabym sobie zeby mnie pocalowala w dupe bo to za duzy zaszczyt.Teraz juz wiem dlaczego jej maz ja zostawil(bylam z nim i jego rodzina w dobrych kontaktach,nawet teraz po kilku latach widuje kuzynke mojego ex) bo z potworem nikt nie wytrzyma dlugo.
Podobne przejscia mialam z jej rodzicami.
sytuacja na parkingu my wsiadamy do auta,dziadkowie ex wlasnie przyjechali do jego matki.Moj ex idze sie do nich przywitac:
dziadki-to ta twoja szmata????
nie zwlekalam z odpowiedzia na dreczace ich pytanie-lepiej byc szmata niz starym zniedoleznialym hujem ktory wszedzie sie wpierdala.A teraz dziadygi zamykac gruchota i w podskokach popierdalac do coruni bo zrobie sie naprawde niemila..........ojjjj mogla bym pisac jeszcze dlugggoooo.
Teraz na szczescie mam fantastyczna tesciowa.Nigdy sie nie wtraca ale zawsze pomoze gdy ja poprosimy.I wiecie co??? Ona naprawde mnie uwielbia !

WYPROWADZAMY SIE!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

mamy mieszkanko 3-pokojowe
jaki to konfort psychiczny!!!!!!!!

no i jutro jedziemy podpisac umowe i odebrac kluczyki :D :D
maz od 1 sierpnia ma urlop i ewentualnie cos tam dokonczymy robic i sie wprowadzamy
mamy swoje farby bo liczylismy na kredyt hipot. wiec przemalujemy co nam sie nie podoba :)
chodz poprzedni lokatorzy wymalowali całe mieszkanko
to jednak nie wszystkie kolorki mi sie podobaja

ale sie ciesze!!!!!!!!!!! nie macie pojecia

acha stara chyba dostała cos w postaci przybłysku racjonalnego myslenia ::)
na roczek i chrzciny nie zostala zaproszona i wczoraj mnie zaczepila czy chce........jej bluzke jakąś ::) :p jakas uzywana szmate po niej!
normalnie szurnieta
a od maja nie przychodzila do mnie

jeju jak sie ciesze :D :D :D

Ostatnia edycja:
Lilka świetnie!!! Czasem trochę biedniej nie znaczy, że ma tak byc zawsze! Ja raczej prorokuję Wam początek korzystnych zmian w Waszym zyciu!!!!
Zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;D

SUPER LILKA

JAK SIE CIESZE!!!!
TEZ UWAZAM ZE BIEDNIEJ NIC NIE ZNACZY POWODZENIA NA NOWEJ LEPSZEJ DRODZE!!!

Magdalenka pisze:
Lilka świetnie!!! Czasem trochę biedniej nie znaczy, że ma tak byc zawsze! Ja raczej prorokuję Wam początek korzystnych zmian w Waszym zyciu!!!!
Zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;D

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
dziekuje kochana
boszz ja tez mam nadzieje ze teraz bedzie tylko dobrze bo mamy dopiero po 20 pare latek a juz takie problemy na glowie :-[
mam nadzieje ze los wreszcie da nam jakas nagrode :)
podstawa to myslec pozytywnie
:)

myszorka pisze:
SUPER LILKA

JAK SIE CIESZE!!!!
TEZ UWAZAM ZE BIEDNIEJ NIC NIE ZNACZY POWODZENIA NA NOWEJ LEPSZEJ DRODZE!!!

dziekuje :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
nie macie pojecia jak sie siesze i ze jestescie ze mna :)
kurcze tyle tu sie naplakalam w tym dziale jak o niej pisalam a teraz taka radocha

APEL!!!!!!!!!!!jesli macie porytych rodzicow czy tesciow,ktorzy wam zatruwaja zycie poprostu sie wyprowadzcie!!!!!

ja długo dojrzewalam do tej decyzji bo jakos sie balam odejsc......a teraz nie zaluje!!

reklama
Lilak ja pamiętam o ty kredycie ale nie miałam okazji pogadać z mamą, a dalej się będziecie starać ???
W każdym razie cieszę się z wami, na reszcie spokój, a los obdazył was malutką :)

Do góry