czytam dziewczyny wasze listy i i wlosy deba mi staja na glowie !! TRAGICZNA TRAGEDIA
Ja mialam takie chece z niedoszla tesciowa(chwala Bogu ze niedosz
Gdy przychodzilam do swojego chlopaka (mial wtedy 30 lat!!) robila awantury.Nigdy mu nie bylo wolno poczestowac mnie np zupa czy kromka chleba,gdy szlam prosto po pracy do niego.Nie wolno mi bylo skorzystac z lazienki czy ubikacji.Ale ja to olewalam.Poprostu szlam.Gdy dostalam krowotku i poszlam do ubikacji (krew sie leje strumieniami,karetka mnie zabrala na sygnale)ta wyskakuje z tekstem "nie zycze sobie zeby TA osoba krecila sie po moim domu.Czesto taki tekst slyszalam w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam jej ze "dom to sie ma pod miastem a nie zasrane 50 od spoldzielni mieszkaniowej.Ze jest skonczona idiotka bez rozumu i z taka kretynka szkoda gadac.Nawet nie zyczylabym sobie zeby mnie pocalowala w dupe bo to za duzy zaszczyt.Teraz juz wiem dlaczego jej maz ja zostawil(bylam z nim i jego rodzina w dobrych kontaktach,nawet teraz po kilku latach widuje kuzynke mojego ex) bo z potworem nikt nie wytrzyma dlugo.
Podobne przejscia mialam z jej rodzicami.
sytuacja na parkingu my wsiadamy do auta,dziadkowie ex wlasnie przyjechali do jego matki.Moj ex idze sie do nich przywitac:
dziadki-to ta twoja szmata????
nie zwlekalam z odpowiedzia na dreczace ich pytanie-lepiej byc szmata niz starym zniedoleznialym hujem ktory wszedzie sie wpierdala.A teraz dziadygi zamykac gruchota i w podskokach popierdalac do coruni bo zrobie sie naprawde niemila..........ojjjj mogla bym pisac jeszcze dlugggoooo.
Teraz na szczescie mam fantastyczna tesciowa.Nigdy sie nie wtraca ale zawsze pomoze gdy ja poprosimy.I wiecie co??? Ona naprawde mnie uwielbia !