dziewczyny odświeżam wątek bo pomysłów mi brak!!! Karol byłby chyba najbardziej zadowolony z gpsa bo ma świra na jego punkcie a jak na razie jeździliśmy na pożyczonym ale czekam na pomysły bo przecie i urodziny i dzień dziecka...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia mozesz pokazac tego psa? Noemi tez psy lubi i chcialaby zywego...ale to jak kiedys bedziemy mieli mieszkanie z ogrodkiem albo dom...
ja myslalam o wypadzie z Noemi do Heideparku Heide-Park Resort – Colossos, Desert Race, Scream und Co. im größten Freizeitpark Norddeutschlands
ja myslalam o wypadzie z Noemi do Heideparku Heide-Park Resort – Colossos, Desert Race, Scream und Co. im größten Freizeitpark Norddeutschlands
u nas będą królować gry. Ja osobiście myślałam o zakupie jej kalkulatora Fisher-Price KALKULATOR - ucz się i śmiej KURIER (1582239291) - Aukcje internetowe Allegro . Uwielbia liczyć i ma na tym punkcie świra. Rusiu a ten piesek to maskotka? U mnie też ta bajka króluje. Zarówno Ala jak i Ola ją uwielbiają. Dla Ali Fisher Price Ksiazeczka rymowanka PL uzywana (1582132612) - Aukcje internetowe Allegro.
Rusia mozesz pokazac tego psa? Noemi tez psy lubi i chcialaby zywego...ale to jak kiedys bedziemy mieli mieszkanie z ogrodkiem albo dom...
szukam juz 20 min w necie i nie widze:O...to jest z bajki slade blu- jak naciskasz -glaszczesz szczeka, podosi uszy, ogon, jak klaszczesz skacze po mieszkaniu, pomijajac przeszkody...cykne fote (mlody sie obudzil...
Fredka - Daniel ma taki kalkulator, i szłu nie robi, liczyć woli na palcach choć lubi na nim grać łapies ie tam jakieś jabłuszka czy coś takiego :-)
Daniel na Dzień Dziecka dostanie LEGO ( kupiłam trochę używanych i zorbię z tego paczke, bo brakowało mu tzw budowlanych i nie mógł budować graży :-) ) Ula na Dzień dziecka dostanie Muzyczne Miasteczko Fisher Price ( znalazłam w niezłym stanie używane za 109 zł i jestem mega szcześliwa),
na urodziny Daniel dostanie krótkofalówki :-) żeby z pokoju mordy nie prół jak Ula śpi :-)
a do Uli urodzin jeszcze trochę to coś wymyślę :-)
Daniel na Dzień Dziecka dostanie LEGO ( kupiłam trochę używanych i zorbię z tego paczke, bo brakowało mu tzw budowlanych i nie mógł budować graży :-) ) Ula na Dzień dziecka dostanie Muzyczne Miasteczko Fisher Price ( znalazłam w niezłym stanie używane za 109 zł i jestem mega szcześliwa),
na urodziny Daniel dostanie krótkofalówki :-) żeby z pokoju mordy nie prół jak Ula śpi :-)
a do Uli urodzin jeszcze trochę to coś wymyślę :-)
Ja juz pisąłam kiedys o pomysłach, ale się przypomnę. Myslę, że chłopcy na urodziny dostaną śpiwory. Fajny prezent na długie lato na Mazury i praktyczy. Zabawek to mają dużo. A jak nie śpiwory to trampoline. Jednym słowem cos w plener.
Dzis kupiłam dla Stasia na imieniny koparkę - od uwielbia maszyny budowlane.
A na Dzień Dziecka, to pewnie będą jakies rodzinne lody :-) i jakas wycieczka.
Dzis kupiłam dla Stasia na imieniny koparkę - od uwielbia maszyny budowlane.
A na Dzień Dziecka, to pewnie będą jakies rodzinne lody :-) i jakas wycieczka.
reklama
U nas na dzień dziecka wypad na imprezę organizowaną przez gminę dla dzieci. Wszystko za darmo, zjeżdżalnie,koniki bujane, itp. Ale będzie szał!!!!!!!!!!! Właśnie KasiuK może dojedziecie? Ma być w Choszczówce 29 maja niedaleko mnie w lesie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: