reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

moj A. ma niedugo ur. chce mu zrobic niespodzianke i zabrac na mecz United - :) na stadionie w Man:p...az wstyd bo mam go niemalze za rogiem a ani razu nie bylismy!

reklama
a ja mysle o niespodziance-lot balonem...tu dosc drogo to wychodzi bo na trzy osoby ok.500-600 euro a w polsce ok.350...

Rusiu a mąż lubi oglądać mecze?

Pati odważny pomysł. Czy Noemi też by w tym locie uczestniczyła?

Sylwia, oryginalny pomysł. Mi się bardzo podoba. Coś konkretnego i zarazem pożytecznego.

nie przepada- a raczej lubi tak jak ja- czyli jak jest klimat- dobre towarzystwo to i emocje!:) wiem, ze tu chcialby pojsc, bo nieraz pobakiwal, ale zawsze nam nie po drodze...
tu lot balonem to koszt £100 - Adam chce, wiec sie dowiadywal...wiem, ze z tego tez by sie ucieszyl;)

Rusia to tanizna u Was... tu jak zwykle wszystko najdrozdze :-D ale cukier mamy tani po 65 centow :-D

Fredka gdy dojdzie do tego ze taki lot bedzie to noemi bedzie tez leciala :) nawet sie zastanawiam czy na urodziny dla niej tego nie zrobic...bo ten heidepark mamy dos daleko od siebie...jakos nie mozemy sie wpasowac w weekendy... ciagle cos ostatnio jest i bedzie... a planujemy do pl.jechac wiec moze jednak tam i to...

reklama
Do góry