reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a ja mysle o niespodziance-lot balonem...tu dosc drogo to wychodzi bo na trzy osoby ok.500-600 euro a w polsce ok.350...
nie przepada- a raczej lubi tak jak ja- czyli jak jest klimat- dobre towarzystwo to i emocje! wiem, ze tu chcialby pojsc, bo nieraz pobakiwal, ale zawsze nam nie po drodze...
tu lot balonem to koszt £100 - Adam chce, wiec sie dowiadywal...wiem, ze z tego tez by sie ucieszyl
tu lot balonem to koszt £100 - Adam chce, wiec sie dowiadywal...wiem, ze z tego tez by sie ucieszyl
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia to tanizna u Was... tu jak zwykle wszystko najdrozdze ale cukier mamy tani po 65 centow
Fredka gdy dojdzie do tego ze taki lot bedzie to noemi bedzie tez leciala nawet sie zastanawiam czy na urodziny dla niej tego nie zrobic...bo ten heidepark mamy dos daleko od siebie...jakos nie mozemy sie wpasowac w weekendy... ciagle cos ostatnio jest i bedzie... a planujemy do pl.jechac wiec moze jednak tam i to...
Fredka gdy dojdzie do tego ze taki lot bedzie to noemi bedzie tez leciala nawet sie zastanawiam czy na urodziny dla niej tego nie zrobic...bo ten heidepark mamy dos daleko od siebie...jakos nie mozemy sie wpasowac w weekendy... ciagle cos ostatnio jest i bedzie... a planujemy do pl.jechac wiec moze jednak tam i to...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wczoraj ogladalismy chomiki klatka plus 2 chomiczki i gadzety :-) ale sie pozmieniało od kiedy byłam mała.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No raczej tak a nie wiem jakie te chomiki jeden kosztuje 17 zeta czy to miniaturki cholera ich tam wie hehehe
Podziel się: