Nasz plan prezentowy jest taki, że Wojtek dostanie ogrodową taczkę Wadera (przyda się na całe lato), a Staś pewnie przyczepkę do takiego dużego traktora Wadera, który jest na stałe na Mazurach. No i będą dobre sprzęty na całe lato :-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My mamy ta drewniana z ikei ,ale raczej mloda sie juz nia nie bawi i robi za szafke w ktorej trzyma rozne rzeczy...
My mamy ta drewniana z ikei ,ale raczej mloda sie juz nia nie bawi i robi za szafke w ktorej trzyma rozne rzeczy...
dokladnie jak u nas...czasem jak kolezanka przyjdzie to sie pobawia..ale generalnie juz faza na nia minela...
ja mysle, ze mloda teraz chcialaby jakies takie nie wiem jeszcze ale wycinanki, takie rzeczy do robienia czegosc, wyklejanie, naklejanie, pisanie..robienie dzbankow, badz kolowanie ich...takie maty...bo to ja ostatnio najbardziej interesuje - manualne cosiki
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia u nas tez... mloda np.maluje cos ,a potem to wycina :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas takie rzeczy do malowania i wycinania odpadają Wojtka to zajmuje na kilka chwil, jedynie z ciastoliny może lepić godzinami.
Wojtek uwielbia rower, i inne zabawy ruchowe wiec prezenty tez raczej w ten deseń, no i czytanie książek oczywiście czytam ja on bardzo lubi słuchać.
Wojtek uwielbia rower, i inne zabawy ruchowe wiec prezenty tez raczej w ten deseń, no i czytanie książek oczywiście czytam ja on bardzo lubi słuchać.
reklama
Podziel się: