reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Nasz plan prezentowy jest taki, że Wojtek dostanie ogrodową taczkę Wadera (przyda się na całe lato), a Staś pewnie przyczepkę do takiego dużego traktora Wadera, który jest na stałe na Mazurach. No i będą dobre sprzęty na całe lato :-)

reklama
dziewczyny a jak z kuchenkami takimi do zabawy? macie? sprawdza się? czy porasta kurzem?

My mamy ta drewniana z ikei ,ale raczej mloda sie juz nia nie bawi i robi za szafke w ktorej trzyma rozne rzeczy...

My mamy ta drewniana z ikei ,ale raczej mloda sie juz nia nie bawi i robi za szafke w ktorej trzyma rozne rzeczy...

dokladnie jak u nas...czasem jak kolezanka przyjdzie to sie pobawia..ale generalnie juz faza na nia minela...
ja mysle, ze mloda teraz chcialaby jakies takie nie wiem jeszcze ale wycinanki, takie rzeczy do robienia czegosc, wyklejanie, naklejanie, pisanie..robienie dzbankow, badz kolowanie ich...takie maty...bo to ja ostatnio najbardziej interesuje - manualne cosiki:)

u nas Iza jest ograniczana przez Wojtka bo ten od razu przy niej i jej zabiera gniecie wyrywa itp.

U nas takie rzeczy do malowania i wycinania odpadają Wojtka to zajmuje na kilka chwil, jedynie z ciastoliny może lepić godzinami.
Wojtek uwielbia rower, i inne zabawy ruchowe wiec prezenty tez raczej w ten deseń, no i czytanie książek;) oczywiście czytam ja on bardzo lubi słuchać.

Klaudia godzinami moglaby na placu zabaw przebywac;/..malpie gaje itd...

jak jej czytam tez b. lubi...

reklama
Do góry